A més a Moll, Alicia Margalejo i Dani Cep, líders de la Volta BTT La Marina

10 d'octubre de 2018 - 06: 35

Durant el cap de setmana va van tindre lloc a les poblacions d'Orba i Xaló la Volta BTT La Marina, Sent una prova de dues etapes d'autèntic bicicleta de muntanya, Amb una organització magnífica.

Dissabte va arrancar l'etapa d'Orba, que discorria per zones properes com són Benidoleig i la Vall de Laguar, amb un traçat de 40 km i 1.100 m de desnivell, amb un tram final que va fer arribar a tots els participants amb el somriure a la boca.

Adelino Moll va ser el vencedor, sent Saoro Moll, El tercer classificat. A més, victòria per a Dani Cepa en Màster 40, amb Àlex Seguí tercer. En Fèmines, Alicia Margalejo va aconseguir ser tercera a meta i segona Elit.

La segona i última etapa a Xaló, amb 40 km i 850 m de desnivell va estar plena de senders. Saoro Moll va ser el guanyador de l'etapa, seguit d'Ade Moll. En Màster 40, nova victòria per a Dani Cepa i Àlex Seguí que va ser segon. En Fèmines, Alicia Margalejo creuava la línia de meta en segona posició, sent primera Elit.

Així, després de dos dies d'autèntic BTT a la comarca de la Marina Alta, l'equip de l'Xàbia s Bike-Fastwear es va enfundar el mallot de líder en tres categories amb Ade Moll, Alicia Margalejo i Dani Cepa en Elit, Elit Femení i Màster 40, junt a dos segons llocs amb Saoro Moll i Àlex Seguí. També es va endur el triomf com a millor equip.

Competició de Cicle-Cross per a Escoles

D'altra banda, el diumenge va començar la temporada de Cicle-Cross al IV Trofeu d'Enova. Fins allà es va desplaçar l'Escola de l'Xàbia s Bike-Fastwear, amb María Ivars, David Ivars i Marcos Puig. Maria seguix aprenent de les dues rodes i va finalitzar en quarta posició femenina en Principiants. Mentre que David i Marc, es van marcar una gran remuntada, ja que sortien d'última fila causa de el canvi de categoria, i tot i així, van finalitzar setè i dotzè en Infantils i Alevins respectivament.

La propera cita serà el diumenge dia 14 a la Tramun MTB UCI Marathon Series a Girona, on Ade Moll i Alicia Margalejo seran a la línia de eixida.