A més a Moll va acabar al Top15 de l'Elit masculina i Alicia Margalejo al top25 en Elit femenina de la 'Catalunya Bike Race'

03 d'octubre de 2017 - 11: 38

Entre els dies 29 de setembre i 1 d'octubre es va disputar a Bellver de Cerdanya i la Molina, la cursa UCI S2 anomenada Catalunya Bike Race. Una prova que va constar de tres etapes amb un total de 134 quilòmetres amb un desnivell positiu de 4000 metres. Fins a la Cerdanya es van desplaçar els ciclista de l'equip Xàbia s Bike-Visauto, Adelino Moll y Alicia Margalejo amb l'objectiu d'aconseguir els valorats punts UCI.

Tots dos ciclistes van aconseguir el seu propòsit, ja que després de tres dies de dura competició, Adelino Moll va acabar sent 15 de la classificació Elit i Alicia Margalejo va ser 23ª en la classificació Elit femenina.

L'inici de la competició va ser una etapa pròleg que va constar de 42 km amb eixida i arribada a Bellver de Cerdanya. Va ser una prova amb un recorregut molt exigent i tècnic, sobretot en la part final. Adelino Moll va ocupar el 19º lloc mentre que Alícia va entrar a la 22ª posició, en les seues respectives categories.

L'endemà es va disputar l'etapa reina de 64 km caracteritzada pel desnivell acumulat. Va ser una cursa molt dura amb l'aparició de la pluja que va agafar a la ciclista xabiera, Alícia Margalejo durant gran part de la seua carrera. Margalejo va realitzar un important esforç acabant en el lloc 25. Mentre que Adelino Moll va poder agafar el tren bo de cap i es va manvan tindre sempre en llocs davanters finalitzant en la posició 17º de l'etapa.

Diumenge, i des de l'estació d'esquí de la Molina, es va celebrar l'última etapa curta i intensa de 28 km, on un primer sender ple de fang i arrels i, després una pujada constant de més de 10 km va fer que els dos representants de l'Xàbia s Bike-Visauto es exprimieran a l'màxim per finalitzar per una de les baixades més famoses de l' Bike Park fins a meta. Adelino no va voler arriscar i va finalitzar 19º i Alicia va ser 23ª.