Zoek

Youssef Ahatach en Mª Isabel Ferrer waren de winnaars van de 30e Cross Baix Montgó

19 oktober 2022 - 13: 06

Afgelopen zondag werd een van de oudste sportevenementen in de Marina Alta gehouden, de Cross del Baix Montgó, die in 2022 zijn 30e verjaardag vierde. Zoals altijd waren de CA Llebeig de Xàbia samen met de CA La Faixa de Jesús Pobre bereid om voor alle details van de organisatie van de race te zorgen.

In totaal deden 250 lopers mee aan dit traditionele evenement met een 12 kilometer lange route die tussen veld en asfalt loopt. De snelste om het kruis te voltooien was Youssef Ahatach del Dénia Corre in de categorie heren en Mª Isabel Ferrer van de Club Llebeig Xàbia in het vrouwelijke.

Ahatach bereikte de finish met een tijd van 44'03”. Ferrer van zijn kant kwam over de finish in 47'35”. Na hen kwamen in de categorie heren: Juanan Mas uit CA Gata, op de tweede plaats en Sergio Torres van Ondara Tri-Esport op de derde plaats, beide met een tijd van 45'04”.

Bij de vrouwen werd Anna Berglind uit Dénia Corre tweede en stopte de klok in 51'43” en de derde, Hanan Et Tabaa uit Irun Calp met een tijd van 54'13”.