William Aveiro en Cristina Bonacina winnaars op de 'Granadella Trail'

Februari 03 van 2020 - 12: 56

De grote winnaars van de "Granadella Trail ' die afgelopen zondag plaatsvonden in Xàbia waren: William Aveiro, bij mannen en Cristina Bonacina, bij vrouwen.

Op een spectaculaire ochtend met een stralende zon en een ideale temperatuur, werd het Pinosol-park op de proef gesteld dat paden en idyllische plaatsen kruiste voor de deelnemers.

De controle over de test was voor William Aveiro, die geen rivaal had en een onmogelijke snelheid zette voor de rest van de deelnemers. Deze atleet behorend tot de Ibiza Trail bereikte de finish met een tijd van 1: 26.23. De tweede plaats ging naar Víctor Valldecabres, van de CD Enesport, wiens record 1: 32.40 was. De derde plaats op het podium ging naar Llorenç Monserrat, van de Benissa-trein, die de race eindigde met een cijfer van 1: 33.43.

De eerste van de vrouwen die de doelboog passeerde was Cristina Bonacina, van het Saladar Hotel, met een tijd van 1: 53.27. De tweede van de deelnemers die de finish bereikte was Roser Nicolau, van Aper Alcoi, met een score van 1: 55.35. De derde in doel en eerste lokale atleet was Lisa Childs van Llebeig Athletics Club Xàbia, met een tijd van 2: 02.01.

Dit betekent dat de organisatie zich op het niveau van het evenement bevond, hij wist hoe hij voor alle details moest zorgen om te voorkomen dat er een probleem was. Alle deelnemers roemden het goede werk van de Llebeig Xàbia Athletics Club.

Markeer de eerste plaats behaald door Ana Bisquert, in de categorie Beloften, die de test eindigde met een tijd van 2.06.27, een geweldig merk voor de atleet van de Llebeig Xàbia Athletics Club. Let ook op de vierde plaats bij oudere vrouwen behaald door Clara Juan, die de race eindigde met een tijd van 2: 15.01.

De beste van de lokale atleten was Julio Almazán die de finish in 1: 47.25 bereikte. De tijd van andere atleten van CA Llebeig Xàbia was de volgende:

Ramón Almenara 1: 51.58
Patxi Martínez 1: 56.48
Niko Jutzi 2: 01.23
Martin Stadlhofer 2: 10.03
Jesus Pastor 2: 12.08
Rubén Ferrer 2: 20.06