Overwinning van Moha Rida in de 'VIII Cursa Popular a Beniarjó'

November 27 van 2018 - 16: 01

Grote triomf van Moha Rida Younes, de atleet van Llebeig Athletics Club Xàbia, In de VIII Populaire race naar Beniarjó. Een wedstrijd ingelijst binnen de III Circuit Safor Valldigna van populaire races.

Op een route van 8.000-meters werd het gezien en beleefde een geweldige carrière, waarin de deelnemers een hoge kwaliteit hadden. Vanaf de eerste meters werd een kleine groep opgericht waar de krachtigste atleten van de race rondliepen. Twee vrienden die trainer en trainingen delen, Moha Rida Younes en Juanra Pous voor mannen van Club Delikia La Safor.

De race viel aan de kant van de atleet xabiero, omdat hij wist hoe hij op het juiste moment moest aanvallen en erin slaagde om de finishlijn te bereiken met slechts een paar meter voordeel. De tijd van de winnaar was 26.11, met een snelheid van 3. De tweede geklasseerde was Salva Gomar, die de stopwatch stopte op 15 en de derde om te kruisen onder de doelboog was Juanra Pous, met een cijfer van 26.20.

Bij vrouwen was de beste de veteraan Karem Faus, met een tijd van 31.02, de tweede plaats ging naar Patricia Lopez en de derde plaats ging naar Carmen Sala.