Víctor Fernández was de beste van veteranen B in de 'II Urban Mile of Dénia'

November 19 van 2019 - 11: 50

De atleet, Víctor Fernández, van Llebeig Athletics Club Xàbia, was de beste van veteranen B in de “II Urban Mile of Dénia”, die plaatsvond in de straat Marqués de Campo. Om de test van veteranen B en C mannelijk te betwisten, volgden ze nog vier races en net als colofon vond de Elite categorie race plaats. Het domein in deze categorie was vanaf het begin Víctor Fernández, die de leiding nam. Hij kwam de finishlijn binnen met een tijd van 5.14 voor Alberto Riera van CA Badia de Palma die een record maakte van 5.35 en Ignacio González van CA El Faro de Cullera die een merk van 5.43 maakten.

Net als in de eerste editie, de test Terra Retrobament-toernooi, georganiseerd door de stichting Balearia, Het werd bijgewoond door veel atleten, vooral grassroots, die aankwamen vanaf de eilanden Ibiza en Mallorca.

De atletische ochtend bracht veel nieuwsgierige en atletische fans samen in de onvergelijkbare omgeving die de belangrijkste slagader in de stad is. De eerste races die plaatsvonden, waren die van Barrufets, de kleinste categorieën die omhoog gingen. Het eerste deel van de ochtend eindigde met de cadetcategorie mijlen. Vervolgens vond de uitreiking van de trofeeën plaats.