Atletismo - Regio - Sport - Teulada-Moraira

Verschillende atleten van de Llebeig Athletics Club namen het podium in Teulada

April 30 van 2015 - 00: 00

In de XIII Teulada-baan slaagden verschillende atleten van de Llebeig Xàbia Athletics Club erin om het podium op te gaan en nogmaals de kwaliteit te demonstreren die ze hebben en vooral het geweldige moment waarop ze doorkomen. Een race waaraan 1.300 atleten deelnamen aan de koninginnetest, waaraan we een groot aantal kleine mensen moeten toevoegen die hebben deelgenomen aan de races van de lagere categorieën.

De koningin van het Circuit naar Peu Marina Alta na vijf races te hebben gespeeld, is de javiense, Mª Isabel Ferrer die met gezag het absolute vrouwelijke klassement won met een cijfer van 38:41. Ook gemarkeerd een andere javiense, Cristina Roselló die derde in senior was.

Bij mannen was de winnaar de atleet Juan Antonio Fernández met een score van 33:53. Javiense, José Manuel García werd tweede met een tijd van 33:57. De derde geklasseerde was Moha Younes, atleet van CA Llebeig.

In de jeugd waren de beste Carmen Bolufer en Nizar Lakhifi, beide van de Javiense-club. Gina Virueña werd derde in de categorie Veteranas B.

In de lagere categorieën waren de atleten van de CA Llebeig School die naar het podium gingen als winnaars; Aina Olivares in Barrufets en Jesús Benavent in Benjamin. Als tweede geklasseerd steeg Carlos González. In de derde stap gingen Carme Espinós in Alevín, David Padilla in Benjamín en Vanessa Llobell in cadet omhoog.

Deze pagina is een geoptimaliseerde versie voor mobiele apparaten. Zie originele versie.