Verschillende CA Llebeig-atleten in de 'Top 10' van de evenementen van het weekend

November 10 van 2021 - 10: 15

De atleten van de Llebeig Athletics Club namen afgelopen weekend deel aan verschillende evenementen en behaalden zeer goede resultaten. Enerzijds in de Cross stad Benicarló (Autonoom Teamkampioenschap), de heren U12 team gevormd door Reuben Hunter, Pablo Sapena, Kike Devesa en Edu Crespo behaalde de 5e plaats.

El U16 damesteam gevormd door Celia Fornés, Anaia Collinson, Laura Crespo, Ainara Sapena en Inés García behaalde de 6e plaats.

María Devesa en Edurne Mata van hun kant hebben hun respectievelijke tests individueel gereden, waardoor ze zeer goede races hebben gereden.

In de triatlon sectie, Llebeig-atleten vochten in Castellón de la Ribera in de drie secties en namen deel aan de clubcomxicotetie en bereikten de zesde positie in de tweede divisie.

De berggedeelte, Llebeig-lopers namen deel aan de tests van Xaló en Montanejos. Bij Montanejos-pad, van 15 km en +600m, gehouden op zaterdag, waren Vicky Bolufer en Javi Fernandez. Fernández registreerde een tijd van 1:28, als 6e veteraan en 16e overall. Bolufer stopte de klok op 2:21, als 39e veteraan.

Op zondag was de afspraak bij de Route Bernia Moscatel Xalò van 21 km + 1100 m en 15 km + 550 m, een veeleisende test, met zeer technische secties en een spectaculair panoramisch uitzicht over de regio. Daarin deden ze mee Ignacio Cardona die tweede werd in het 21 km-evenement en 2e veteraan. Bovendien behaalde het Llebeig-team de derde plaats voor herenteams, met een tijd van 02:07:50.

Voor atleten had Isaac Díaz een tijd van 2:33:21, 9e in zijn categorie en 20 algemeen. Juanjo Vallés kwam over de finish in 2:43:22 en werd 13e in zijn categorie en 32e algemeen. Cristian Monzó reed een tijd van 2:54:24 en eindigde als 6e in zijn categorie en 46e algemeen. Álex Gayà's tijd was 2:59:45 en eindigde als 19e in de categorie en 58e algemeen. Marisol Català eindigde de race in 3:35:26 en eindigde als zesde in de categorie en 129 algemeen. Ferrán Bernat reed een tijd van 3:45:22 en eindigde 56 in de categorie en 156 in de algemene en Miriam Moritz deed de 15km-test in 2:10:39, eindigde als 25 in de categorie en 103 in de algemene.

In de Cursa Solidària in Marxa Contra el Càncer in Ondara Vijf andere Llebeig-atleten waren ook aanwezig:

Juan Gallego werd 8e in de categorie en 44e algemeen met een tijd van 17:40, Fernando Serrat eindigde in 19:51 en werd 27e in de categorie en 91e algemeen, Yunqiao Thompson eindigde in 21:04 en werd 3e in de categorie en 117 van de generaal, José Font eindigde de cursus in 21:12, hij was 31 van de categorie en 118 van de generaal en Ángeles Llidó reed een tijd van 23:16, zijnde 12 van de categorie en 183 van de generaal.