Triumphs voor de benjamines, kinderen en cadetten van de CB Joventut Xàbia

November 03 van 2017 - 09: 45

De uitrusting van de verdinegra-groeve die hun partijen met overwinning vestigde, waren de gemengde benjamin, de mannelijke infantiele en de mannelijke cadet.

Benjamín

Tweede triomf voor het team dat aan het hoofd staat Toni Díaz, die EE Pedreguer met volledige duidelijkheid opgelegd heeft gekregen door 42 aan 2.

De wedstrijd begon met een verdediging die aandrong op een lokaal mandje dat perfect was, aangezien de jongens van Pedreguer slechts eenmaal van het middenveld konden gaan.

In het tweede kwartaal en met de tweede eenheid in het spel, gebeurde meer van hetzelfde, intensiteit na basket, wat het bezoekende team niet liet denken en veel gemakkelijke verliezen veroorzaakte. Het derde kwartaal was een andere lokale monoloog en halverwege de periode had de act al afgesloten met een krachtige 42-2.

De hele tweede helft diende om alle jongens minuten te geven en deze om te scoren en verschillende dingen te doen.

Zuigeling man

Derde achtereenvolgende overwinning voor kinderen getraind door Oscar Butler en Gary Stich, die de CB versloeg krachtig Genovese, door 77 om 40, en vastgezet op de top van het klassement met de Gandía, de presentatie van zowel balans 3-0.

Het spel begon met de lokale spelers zeer gemotiveerd en gefocust, evenals met een geweldige defensieve houding waardoor ze ballen konden herstellen en gemakkelijke manden konden krijgen. Na het eerste kwartaal liet het resultaat van 17-2 het verschil zien in de enscenering van beide sets.

In het tweede kwartaal gingen de lokale bevolking door met een goede aanvalsslag, maar begonnen bezoekers met gemak manden te scoren vanwege het niet afsluiten van de verdedigende rebound. Na de binding met 8-7 van de partial, was het resultaat 25-9.

In het derde kwartaal vertraagden de lokale bewoners. Ze vonden de weg naar de rand niet met dezelfde faciliteit van het begin van het feest, en ter verdediging leken ze individuele fouten, waarbij de bezoekers gebruikmaakten van de gedeeltelijke overname door 5-6. Na een klein beetje aandacht voor de spelers keerden de dingen terug naar hun natuurlijke loop en kwamen ze tot rust met een duidelijk voordeel, 44 naar 21.

Na de pauze gingen de lokale spelers door met een goed spelniveau en een goede defensieve activiteit en eindigden ze het spel met een nieuw deel van 13-4.

Met 57-30 werd vorig 10 minuten bereikt, en de lokale weer de kloof, zoals Josep Peral niet versoepelingen begrijpen en verder alle aanwezigen verrassen met een uitstekende prestaties domein van het spel, klasse en succes, eindigend met 43 richt zijn spectaculaire prestaties.

Na de laatste twee sets met het resultaat van 20-10 was dit het einde met de meest comfortabele overwinning tot nu toe voor Xàbia, 77-40.

Mannelijke Cadet

Derde wedstrijd voor de jongens van Toni Diaz en de tweede opeenvolgende overwinning, dit keer tegen CB Ondara door 67 naar 29. Triumph die dient om tijdelijk als tweede te worden geplaatst in de classificatie van zijn groep in de comxicotetie.

De wedstrijd was min of meer zoals vorige woensdag tegen CB Pego, met overduidelijke superioriteit ten gunste van de thuisploeg, aangezien CB Ondara werd gepresenteerd aan het spel met alleen 6 veldspelers.

De wedstrijd begon het lokale team duidelijk te maken wie dat was. Het team dat vanaf de eerste minuut van het spel de overwinning wilde behalen, en met een vrije 21-9 aan het einde van het eerste kwartaal op het scorebord.

Tijdens het eerste deel was de slogan van de lokale coach helder, versleten het bezoekende team door een versneld tempo af te drukken naar al hun acties. Bewijs hiervan was de score op rust, een duidelijke 38-17.

Het tweede deel, ver weg van het vertragen van de thuisploeg hield het tot het einde, en cadetten club een duidelijke en klinkende overwinning, waar als gevolg van de duidelijke superioriteit gedurende de gehele wedstrijd, wijdde hij uit te voeren uitgevoerd hele strategie opgeleid gedurende de week.

Het uiteindelijke resultaat laat geen twijfel bestaan, een duidelijke 67-29 gunstig voor het lokale team. Deze week, op zondag, verplaatst het team zich naar Dénia om het hoofd te bieden aan de ongeslagen leider van de categorie, een wedstrijd die 's morgens om 12 wordt gespeeld.