Triumph voor de Llebeig-atleten in het Spaanse Trail Running Championship

14 september 2021 - 13: 08

Afgelopen weekend vond het Spaans Kampioenschap Trail Running plaats. De CA Llebeig-atleten, Ana González en Nasio Cardona, elk in hun categorie, namen deel aan de race en wisten op het podium te komen.

González, in de categorie U20, betwistte het Spaanse Trail Running Promotion Championship in Canfranc, samen met in totaal 32 atleten die deelnamen aan de categorieën U18 en U20 en werden de eerste nationale kampioenen. De Xabiera werd derde, dus de bronzen medaille ging naar Xàbia.

Van zijn kant behaalde Nasio Cardona de tweede plaats in het Vertical Climb Trail Running Championship van Spanje dat werd gehouden in Palencia. De start was van Cardaño de Arriba en ging door paden en sporen die atleten in staat stelden om te zoeken naar snelle ritmes. Het tweede deel van de race was een meer technisch circuit waarin de snelheid drastisch werd verlaagd, terwijl de afstanden werden vergroot.