Werkte en leed de overwinning van Jávea tegen l'Olleria (1-0)

Februari 23 van 2020 - 17: 01

El CD Jávea Hij deed een stap naar voren door l'Olleria te winnen met een doelpunt van Álvaro López. Het was een spel met twee goed gedifferentieerde delen. De eerste was erg saai en met weinig spel door beide teams.

Het is de moeite waard om drie scoringskansen te markeren: de eerste in een schot van Rafael dat afbuigde naar hoek Edu, het duidelijkst waren de lokale bevolking in de laarzen van Guerrero, hij deed alles goed en toen hij alleen de bal naar het net moest duwen met de doelman op de grond gaf een pass terug en een verdediger vermeed het doel. De derde keer was in een goed spel van de lokale bevolking dat Álvaro López met weinig kracht eindigde, de pauze was 0-0 op het scorebord.

Het tweede deel was anders, de lokale bevolking legde meer klauw en hart en de kansen kwamen. In twee minuten hadden ze twee duidelijke kansen. De eerste in een afstandsschot van Álvaro Bernáldez die tegen de lat sloeg en in het daaropvolgende stuk een Aldo-centrum dat César van de lat afmaakte. Het waren gekke minuten omdat de bezoekers ook hun kans kregen in een schot van Vicente Palau die Edu afstootte. Voor het doel gooide Guerrero te veel en zijn linkervoet schoot hem af naar hoek Toni.

In de 77e minuut kwam Jávea's doel in een bal die Álvaro López herstelde in de driekwartlijn en vanaf de rand van het gebied schoot hij een schot op de ploeg dat niets Toni kon doen. Van het doel uitgerekt l'Olleria maar zonder gevaar in het doel van Edu. De laatste kans was de lokale bevolking in een kruisbal van Guerrero die Renzo niet was aangekomen. Vijf minuten werden verdisconteerd en de wedstrijd eindigde met een lokale overwinning.

Opstellingen

JÁVEA CD: Edu, Ayoze (Paolo, 70 '), Cristian, Paco, Aldo, Álvaro López, Pau, Ferrán, Cesar (Renzo, 66'), Guerrero (Rubén Ortolá, 90 ') en Álvaro Bernáldez (Marcos, 80').

L'OLLERIA CF: Toni, Marco, Fuentes (Ricardo, 85 '), Omar, Ramiro (Kevin, 66'), Pitu (Nolo, 78 '), Nestor, Vicente Palau (Juan Miguel, 78'), Emilio, Rafael en Mallol.

Scheidsrechter. Pablo Daniel De La Serna Álvarez, Alberto Sánchez en Pedro Juan Rostoll. Hij waarschuwde de lokale bevolking, César, Pau, Cristian en Rubén, voor bezoekers aan Marco, Palau, Rafael en Kevin.

Doel. 1-0. 77 minuten, Álvaro López schot van buiten het gebied.

Ochtendwedstrijd in de gemeente Xàbia, lentetemperatuur en goede aanwezigheid van toeschouwers.