Zoek

Zevende opeenvolgende overwinning van Benjamín del CB Joventut Xàbia

08 maart 2019 - 00: 29

Met zijn overwinning tegen CB Ifach Calpe voor 39 naar 15, de jongste set CB Joventut Xàbia voegt zijn zevende opeenvolgende overwinning toe die dient om de tweede positie in het klassement te versterken.

Bij deze gelegenheid, zou de calpinos niets met de set van Xàbia te doen, dat elke week laat zien dat het niet uitmaakt afwezigheid van belangrijke spelers, omdat de kracht van deze groep is het team en alle brengen positieve dingen aan de dynamiek.

De match begon met absolute dominantie van de situatie door xabiera, maar zonder een basket te kunnen scoren (9-shots onder de basket faalden bij de eerste aanval). Een time-out van de coach bracht de batterijen naar het team, dat na de indicaties 8 opeenvolgende punten scoorde en met het voordeel 8-1 aan het einde van het eerste kwartaal bereikte.

In het tweede kwartaal, het nieuwe kwintet op het goede spoor als het was aangesloten en correct naar de basket keek, en het verschil tussen de twee teams reflecteerde geleidelijk op het scorebord. Na gedeeltelijke 16-2, begon het resultaat comfortabeler te zijn voor verdinegros, 24-3.

Voor de pauze, in het derde kwartaal vertraagde hij de ploeg scoren, punten te scoren en het winnen van slechts 4 van 2 gedeeltelijke punten, waardoor het resultaat uit te rusten in 28-5. Met de gecontroleerde partij, het tweede deel diende te geven minuten om alle spelers, waaronder prebenjamines team, ze altijd geven het gezicht en vechten om 100%, nog dit heel belangrijk voor hun opleiding, terwijl ze spelen en trainen met Kids @ s 2-3 ouder dan deze.

De gedeeltelijke 2ª deel was 11-10, iets compleet secundaire, omdat de belangrijkste was om te zien hoe het team vordert en dragen allemaal hun steentje bijdragen in deze sensationele streak 7 opeenvolgende overwinningen, waardoor ze plaatst met balans 10 overwinningen en 3-nederlagen. Het bewijs hiervan is dat in dit spel de 10 beschikbare spelers scoorden minimaal één mand elk.