Zoek

Podium voor Mª Isabel Ferrer en Carlos González in de 'XXVII Cursa a Peu al Raval'

10 december 2019 - 12: 59

De xabieros-atleten waren protagonisten in de klassieke test van de "Neem Peu al Raval" die zijn zevenentwintigste editie in Gandía vierde.

In de categorie mannelijke cadetten was Carlos González de beste om de finish te halen met een tijd van 8.53, voor Salva Escrivá, die eindigde met een markering van 9.59 en Jaume Signes, die derde werd met een tijd van 10.10.

Gonzalez nam het commando vanaf het begin van de race en zijn tempo kon niet worden gevolgd door een andere atleet, die met veel voordeel aan het doel kwam.

De andere hoofdrolspeler van de test was Veterana A, Mª Isabel Ferrer, die ook, de beste in zijn categorie, de absolute vrouwelijke classificatie was. De atleet van Llebeig Athletics Club Xàbia kruiste de aankomstboog met een tijd van 36.52.

De tweede plaats ging naar Natalia Blasco met een 41.13-markering en de derde in doel was Karem Faus met een 41.14-record.