Podium voor Lisa Childs en Ana González van Club Atletisme Llebeig

November 04 van 2021 - 13: 00

Afgelopen zondag 31 oktober heeft de Ik sprint Trail de L'Abdet georganiseerd door de Ayuntamiento van Confrides/L'Abdet en Costa Blanca Trails. De bergrace bestond uit een route van 16,2 km en een positieve helling van 1010 m.

Diverse atleten uit de Club Atletisme Llebeig Xàbia Ze gingen naar deze eerste afspraak met zeer goede resultaten. Atlete Lisa Childs behaalde zelfs de derde plaats in de categorie veteranen en kwam over de finish met een tijd van 2:17.38.

Eduardo Vallés van zijn kant werd 14e in zijn categorie met een tijd van 1: 52.22. David Donate stopte de klok in 2: 18.44 en Madelane Powell haalde de race in 3: 08.37, de 13e in haar categorie.

10K Olijf Nova

Afgelopen weekend de I-editie van de 10K Oliva Nova waaraan meer dan 850 lopers deelnamen, waaronder verschillende atleten uit Xàbia die zeer goede resultaten behaalden. Een deel van de route liep door de golfbaan.

De lopers van Club Atletisme Llebeig de Xàbia die dit sportevenement bijwoonden waren: Joan Fullana met een tijd van 42:18, Antonio Morillo 43:49, Mark Langley 48:41, Marsha Vanthull 51:31, Alexandra Collinson 1:02:59 , Angeles Llidó 1:03:47.

Steek Alcoy over

Bovendien namen aan de Cross de Alcoy de jonge atleten uit Llebeig deel: Iván Gómez, Carlos González en Ana González Duran. Ana behaalde de tweede plaats in haar categorie.