Zoek

Match om de senior van CB Joventut Xàbia te vergeten tegen CB Algemesí (65-32)

November 10 van 2017 - 06: 55

Het senior team van CB Joventut Xàbia Hij had niet de beste middag in het bezoek aan het circuit van CB Algemesí, waar hij met 65 naar 32 viel. De jongens die hij runt Oscar Butler Ze waren niet te dun en de 35-score in 40 minuten zegt het allemaal.

Een triple van de 15 seconden spelen was het beste wat de Xabieros deden omdat ze niet eens een recht gaven. Het team was nooit bereid om te verdedigen en in de aanval faalden ze het ene schot na het andere. De locals onderschreven een deel van 16-0 en bijna 9 minuten later keerde de bezoeker terug om een ​​mand te schrijven om de 16-5 te plaatsen.

Weinig dingen veranderden in het tweede kwartaal, de verdinegros gingen door zonder te verdedigen en in de aanval wijdden ze zich aan het uitwisselen van manden. Zijn bijdrage was niet goed, want ze scoorden 12-punten die aan het begin van het kwartaal werden behaald. Het gedeeltelijke viel aan de Valenciaanse zijde door 16 naar 12. Tijdens de pauze was de wedstrijd erg bergopwaarts voor de bezoekers, 32 naar 17.

Na de minuten van rust werd verwacht dat de reactie van de bezoekers een schone lei zou maken, maar die hoop werd verwaterd in de eerste minuut van het tweede deel waarin 5-punten werden beloond met een onjuiste passieve defensiviteit van deze spelers. De aanval bleef rampzalig, er was amper defensieve solidariteit en iedereen voerde alleen oorlog. Iedereen vergat dat deze sport een collectief spel is. Het gedeeltelijke was vernederend, 17 naar 2. Er bleven tien minuten over en alles werd veroordeeld toen de marker een 49 naar 19 wees.

Coach xabiero koos ervoor om minuten te splitsen tussen spelers die meestal minder minuten genieten. De houding van sommigen van hen was het enige dat in deze vernederende nederlaag naar voren kwam. Het laatste deel van 16-13 heeft de eindscore in 65-32 achtergelaten.

Kortom, wedstrijd om te vergeten dat betekende de derde opeenvolgende nederlaag, maar dat moet voor allen dienen om het geweten te onderzoeken van wat erin is gebeurd. Veel dingen moeten in deze groep veranderen, zodat wat overblijft van het seizoen geen nachtmerrie wordt voor iedereen.