Pablo Ivars behaalt een bronzen medaille op het Spaanse kampioenschap mountainbiken voor doven

November 21 van 2022 - 08: 01

De test werd gehouden in de stad Villanueva del Pardillo in Madrid, waar het circuit met een afstand van 60 km en 1.300 m opgestapelde oneffenheden door de buurt van het Valmayor-reservoir en het regionale park Guadarrama liep.

Het podium werd gecompleteerd met de eerste plaats voor Carlos Granados uit Cordoba, waarmee hij zijn titel als kampioen van Spanje revalideerde en zijn goede vorm aantoonde waar hij dit jaar ook een 7e plaats behaalde op de Olympische Spelen voor Doven afgelopen mei in Brazilië. De zilveren medaille ging naar Alexander Domínguez uit Madrid, meervoudig Spaans MTB-kampioen.

De fietser van Cala Bandida Hoogtepunten van het wielerteam hebben dit jaar een goed seizoen gehad waarin ze hebben deelgenomen aan drie Spaanse kampioenschappen en drie medailles hebben behaald (2e in tijdrit wielrennen, 3e in wielrennen op de weg en 3e in mountainbiken) samen met hun eerste deelname aan een Olympische Spelen voor de Doof, Internationaal evenement van het hoogste niveau in de categorie Wielrennen.

Pablo merkt op dat “met dit laatste Spaanse kampioenschap sluit ik mijn seizoen 2022 af met een zeer goede smaak in mijn mond, nadat ik een medaille heb gewonnen in alle nationale evenementen. Het belang van het behouden van regelmaat in training heeft zijn vruchten afgeworpen. Ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund en in het bijzonder mijn familie.