Zoek

Negende plaats voor de Atletiek Club Llebeig Xàbia in het Autonome Kruis

Januari 29 van 2019 - 00: 14

Buitengewone uitvoering van het team van Llebeig Athletics Club Xàbia in het Autonomous Cross Championship dat plaatsvond in de gebruikelijke loop van El Bosque, in Castellón de De flat. De xabiero-club wist op de negende plaats te eindigen met een totaal van 172 punten.

De formatie van het xabiero-team werd gevormd door de president, Toni Soler, Moha Rida, Víctor Fernández, Ignacio Cardona y José Manuel García. Deze groep atleten concurreerde met het beste van het fonds en het regionale fonds.

De regionale podium werd gevormd door de kampioen team Athletic Club Playas de Castellon, met 20 punten, gevolgd door Apol-na met 64 punten en de derde plaats ging naar Atletisme Crevillent met 71 punten. Het gehele xabiero met als doel dat de top tien Valencia.

Diezelfde dag en in hetzelfde scenario waren er races voor alle categorieën die in de Cross International City van Castellón. De test was veeleisend voor alle deelnemers. De atletiekschool van de club xabiero was vertegenwoordigd met veel atleten. De meest opvallende uitvoering was die van María Devesa, die tweede was in de categorie Benjamín en Marco García, Iván Gómez en Izán Crespo, die tot de top tien in hun respectievelijke categorieën behoorden.