Moha Rida werd vierde in het absolute regionale kampioenschap van 3.000 en won in de 'Trail de Lluxent'

Februari 13 van 2019 - 06: 53

Geweldig weekend gewoond door de atleet, Moha Rida, die op zaterdag deelnam aan het Autonomic Championship of atletiek indoor circuit. Een wedstrijd die plaatsvond op de wielerbaan Lluis Puig van Valencia, waar hij de race van 3.000-meters runde.

Moha stelde een dappere test voor, controleerde de race, en aangezien de eerste kilometer vrij langzaam was gepasseerd, op 3'16 ”, besloot hij te gaan schieten om een ​​2.000-markering te scoren met 5'43” op 2'51 ”per kilometer . Hij deed zijn uiterste best en kwam als vierde binnen met een tijd van 8'59: 51. Voor de atleet Llebeig Athletics Club Xàbia Aníbal Llamazares deed mee met een score van 8'56: 94, Leonardo Coito met 8'58 "51 en Francisco Javier Mayor met 8'59" 16.

Een dag later nam Moha deel aan de III Trail XIO Llutxent om de benen los, maar toen Moha jurken korte, lijkt altijd zijn best te doen wat hij krachten sloot de 14.700 meter op de eerste plaats een ontmoeting met een tijd van 1.02: 01, duidelijk voor op de tweede plaats was het, Eusebio Rios dat kwam met een merkteken van 1.04: 35. De derde plaats ging naar Pedro Martinez, de Sportcolau, met een tijd van 1.04: 46.

Deze atleet is al begonnen met de voorbereidingen om in de best mogelijke manier in de komende World Masters Indoor in de Poolse stad van Torum, de maart 24 worden gehouden.