Mateo Carbonell, zeiler van Yacht Club Jávea, behaalt de eerste plaats in Optimist A in de Great Valencia Trophy

21 september 2021 - 13: 43

De optimist A-klasse zeiler van de Club Náutico Jávea, Mateo Carbonell, klom naar de top van het podium in de Great Real Club Náutico de Valencia Trophy die dit weekend met 64 deelnemers werd gespeeld.

Met vijf betwiste races behaalde Carbonell een tweede, een derde, een vierde en een vijfde plaats, wat hem hielp om zichzelf in de eerste positie van het klassement te plaatsen. De tweede plaats was ook voor een zeiler van de Club Náutico Jávea, Fernando Puig, die in zijn eerste regatta met de Jávea-halsband de eerste en tweede plaats behaalde in de vijf ronden.

De zeiler van de club Carlota Gómez was de derde beste van de hele test en in de categorie sub13 werd Begoña Pérez Manglano ook derde. In categorie B, met 105 deelnemers, was Charlie Crosbie de zesde beste overall en de derde in het meisjesklassement.