María Devesa was een bronzen medaille aan het Autonome Kruis

Februari 11 van 2020 - 22: 37

Bijzonder was het optreden van de jonge xabiera, María Devesa, Llebeig Athletics Club Xàbia, in het Autonomous Cross Championship dat afgelopen weekend in Castellón werd gehouden. Devesa won de bronzen medaille in haar categorie Sub 12, waar ze derde werd achter de winnaar, Naia Portolés, van het Diputación College, die won met een tijd van 3.14.

De tweede plaats ging naar Carmen García, van het Diputación College, met een record van 3.14 en María Devesa kwam binnen met een cijfer van 3.18.

We moeten ook de jonge vrouw uit Xàbia, Edurne Mata, benadrukken die heel dicht bij het podium bleef; eindigde op de vierde plaats in de categorie Sub 10. De winnaar was Blanca García met een tijd van 3.44. De tweede plaats ging naar Estrella Harpoon met 3:50, de derde plaats ging naar Adriana González met 3.53 en Edurne Mata's tijd was 3.57, dat wil zeggen, ze bleef 4 seconden van het podium.

In de categorie Sub 10 eindigde Pablo Sapena op de 16e plaats met een tijd van 5.38. In de categorie mannen onder 14 eindigde Marco García op positie 8 met een score van 10.48, terwijl Iván Gómez 19 was met 11.22. Bij vrouwen was Celia Fornés de beste op de 24e plaats met 8.42. Lara Crespo eindigde in 33 met 8.49, Ainara Sapena Hij eindigde op de 68e plaats met een tijd van 9.52 en Anaia Collinson deed het op de 73e plaats met een 10.11 punt.

In de categorie Sub 16 eindigde Carlos González op de 41e plaats met een tijd van 15.38 en Moisés Cardona eindigde op de 76e plaats met een cijfer van 20.17. In dezelfde categorie maar bij vrouwen eindigde Natalia Moscardó op de 81e plaats met een tijd van 10.55.

Zevende plaats voor damesploegen U18

Het U18-damesteam eindigde op de zevende plaats als de best geklasseerde, Ana González die 8e werd met een cijfer van 11.52. Zoe Grimalt eindigde als 23e met een tijd van 12.32. Nerea Mata Het was 31 met 12.56. Nadia Crespo was 33 met 13.05 en Rosa Sánchez was 37 met 13.39.

Uiteindelijk, in de categorie Heren onder de 23, eindigde Vicente Soldevila de test met een tijd van 43.09 en gerangschikt 32.