Marc Moncho was de beste in de Tibi 'AM Sound-Energy' Trophy

22 juli 2020 - 07: 28

De stad Tibi in Alicante vierde het II AM Sound-Energy Trophy van fietsscholen. In dit evenement was de Xabiero-wielrenner, Marc Moncho Signes, de beste in de categorie tweedejaars Alevín.

Die van Jávea Cycling Club Hij kwam het doel binnen na het voltooien van het parcours met een tijd van 16 minuten en 2 seconden, waardoor hij een comfortabele overwinning behaalde, aangezien de tweede, Pepe Arques, de finishlijn overschreed met 17 seconden. De derde plaats ging naar Óscar Morante, die het 29 seconden achter de winnaar deed.

In dezelfde race eindigde zijn teamgenoot Joan Buigues op de vijfde plaats met een tijd van 17 minuten en 41 seconden. Een andere vertegenwoordiger van de Jávea Cycling Club, Iker Oliver, eindigde als achtste met een tijd van 18 minuten en 42 seconden.