Zoek

De kinderen van CB Joventut Xàbia hebben verloren op het circuit van CB Lucentum (57-61)

01 maart 2019 - 07: 28

Belangrijke en bewerkte overwinning behaald door de CB-kinderen Joventut Xàbia voor de CB Lucentum Alicante (57-61). Deze vierde overwinning in zes wedstrijden, toont aan dat het team blijft zijn goede prestaties in deze moeilijke preferentiële kampioenschap categorie 2ª Valencia.

De wedstrijd begon met een zeer positieve houding van de groene, waardoor zelfs het achtervolgende team werd aangespoord om op het hele circuit te drukken. Dankzij die druk waren de eerste voordelen bezoekers, 3-7. De lokale bevolking zou snel misbruik maken van hun fysieke superioriteit in de vorm van manden na aanvallende rebound. Aan het einde van het eerste kwartaal waren de tabellen op het scorebord gekoppeld aan 9.

In het tweede kwartaal ging het spel verder op dezelfde weg, met een zeer goede game van de kant van de bezoekers die met succes de lokale druk overwonnen. Het is jammer dat ze geen hoog lanceringspercentage hadden dat het voordeel zou hebben vergroot waarmee de vierde eindigde (14-16).

In het derde kwartaal dreigde de Joventut het spel te verbreken na zeven punten voorsprong en een gevoel van controle over het spel. Maar die afstand verdampte in drie seconden met een gedeeltelijke 5-0 voor de lokale bevolking. Nogmaals, veel gelijkheid, maar altijd met de groene die het scorebord domineert (23-27).

De vierde periode was tot nu toe de slechtste van de bezoekers. Op geen enkel moment waren ze in staat om de druk van de lokale en offensieve regenval overwinnen van de oorzaak van de van de stad Alicante terug te geven aan het maken met een triple om de zoemer aan boord, het sluiten van een gedeeltelijke 9-2 het verlaten van de score 32-29 in rust.

Na de rusttijd voltooiden de Joventut-spelers 10 uitzonderlijke speelminuten. Hard werken in verdediging, de bal ronddraaien met oordeel en succes bij aanvallen en vele persoonlijke rivalen dwingen. Alle hebben hun steentje bijgedragen aan het team. Een voordeel van 9-punten werd behaald om het laatste stuk van het spel onder ogen te zien.

Na het verzamelde deel van 6-18 in die minuten domineerde Joventut met 38-47. De zevende periode begon met een triple voor Xàbia, waardoor ze het maximale verschil van de wedstrijd kregen, 38-50. Alles leek beheerst na de eerste drie minuten van de periode, met het verschil in 10-punten. Het lokale team kreeg in 2 minuten wat niet was
Ik had de vorige minuten in de 33 gemanaged om het team xabiero te overwinnen met een deel van 11-0 in die korte tijd.

De game ging een nieuwe fase in met 5 minuten tot het einde. Twee vrije worpen in de laatste seconden gaven nieuw voordeel voor de bezoekers, 51-52, die zagen hoe een gecontroleerd spel ingewikkeld was.

De beslissende periode die begint met drie opeenvolgende punten voor Xàbia die weer 4 marge punten (51-55 37 in minuten) te openen. De vrije worpen zouden het spel beslissen.

Alleen in deze laatste zaal lanceerden de bezoekers 18, ja, een procentballast met alleen geannoteerde 7. De 4 8 scoorde op zijn beurt 6, maar dat was onvoldoende om de wedstrijd te overwinnen. Met slechts één mand in het spel voor elk team, Joventut het deel wordt gedragen door 9-57 en leed overwinning met eindresultaat van 61-XNUMX.