De cadetteams van CH Xàbia winnen in de derde fase van het National Beach Handball

Augustus 03 van 2019 - 10: 04

De cadetteams, dames en heren, van Club Handbol Xàbia ze hadden een prachtig optreden op de derde dag van de groepsfase van het Spaanse strandhandbalkampioenschap dat wordt gespeeld op het strand van San Juan in Alicante.

Het damesteam De Tinglao Xàbia, in zijn derde wedstrijd won hij met 2 tegen 0 het team van BM Melilla. De eerste set eindigde met de score van 20 tot 16 voor de xabiera's die terugkeerden om een ​​groot aanstootgevend potentieel te tonen. In de tweede ronde was de gelijkheid maximaal, maar opnieuw liet de geweldige aanval xabiero toe om met de set van 21 naar 20 te stijgen om de groepsfase met een overwinning af te sluiten.

In de ronde van 16 kennen ze al hun rivaal die de hele M5 Arena zal zijn, die zal worden gemeten in een botsing die zal beginnen om 17: 50 uur.

Van zijn kant, de mannelijke cadet, won in zijn derde vergadering op Mar Menor Stranden door 2 naar 1. Het was een bewerkte overwinning voor de xabieros die in de eerste ronde wonnen met een strakke 19 tegen 20. In de tweede ronde ging de game met grote intensiteit verder, hoewel het Murcian-team wist te profiteren van verschillende fouten in de lancering en de set van 21 naar 16 bracht.

In de derde en laatste set ging de overwinning naar de xabieros van 4 naar 5. Aan het kruis van de ronde van 16 worden ze gemeten bij Barcelona handbal, deze botsing wordt gespeeld om 13 uur.

Nederlagen voor jeugdteams

Ongelukkige dag voor jeugdteams, de meisjes van Vloedgolf ze verloren hun tweede wedstrijd tegen hem BMP Carboneras door 2 naar 0. In de eerste manga komen de meisjes uit Pep Iron ze waren in het spel, maar een fout in de cruciale momenten van het spel zorgde ervoor dat de Andalusiërs de set van 16 naar 17 wonnen.

Iets soortgelijks was de tweede manga waar altijd gelijkheid aanwezig was, maar geluk was ongrijpbaar voor de xabiera's die verloren door 18 tegen 20. Een nederlaag waardoor ze heel moeilijk in aanmerking komen voor de achtste plaats.

In de derde game zullen ze de Lepe City meten. Een spel dat om 11 uur wordt gespeeld. De jongens van Hemeroscopea zij vielen vóór 2 naar 0 Strand bijen. In de eerste set was de score van 24 tot 19 en in de tweede van 20 tot 12.

Hun opties om vooruit te komen in het toernooi zijn minimaal en in de derde wedstrijd worden ze als geheel gemeten Witte scharen die om 10 wordt gespeeld: 20 uur.