De atleten van de Llebeig Athletics Club behalen eerste plaatsen in de verschillende kampioenschappen

15 juni 2021 - 10: 58

Intens weekend beleefd door de jonge atleten van de Llebeig Athletics Club die ook zeer goede resultaten behaalden. In de eerste plaats afgelopen vrijdag de eerste dag van de Provinciaal Kampioenschap U16 waarin de vijf xabieros-lopers die meededen in de top 10 stonden.

Carlos González werd 3e op de 600 meter sprint door ze te voltooien in 1: 30.00, waarmee hij zijn persoonlijk record verbrak. Pau Moncho was 6e op de 600 meter sprint om de klok te stoppen in 1: 36.48, ook zijn persoonlijk record. Celia Fornés werd 3e in de 3000 sprint met een tijd van 12: 44.01, haar persoonlijk record. Laura Crespo werd 9e in 300 horden met een tijd van 1:03.74 en Ainara Sapena ze werd 10e in 300 horden en stopte de klok op 1: 08.04, haar persoonlijk record.

In de Regionaal kampioenschap gecombineerde evenementen, Iván Gómez was in Valencia bezig met een dubbele dag. In de Hexatlon Sub 14 stond hij op de 12e plaats met 2060, zijn MMP, en overtrof zichzelf nog een dag met 1.51 in het hoogspringen.

En op zondag reisden verschillende atleten naar Elda en Riba Roja de Turia om hun wedstrijden uit te voeren. In de Cross Country ChampionshipIn de categorie U-12 krijgt María Devesa de gouden medaille en Lucas Jong werd 15e. Bij de U-14's werd Marco García 5e en bij de U-16's werd Carlos González 14e.

In de Autonoom jeugdkampioenschap trailrunning Youth, Ana González werd 3e Autonoom en 1e Onder 20. Nerea Mata Ze was 6e Autonoom en 3e Sub 18, Celia Fornés 4e Autonome en 1e Sub 16, Laura Crespo 7e Autonome en 3e Sub 16 en Ainara Sapena, 8e Autonome en 4e Sub 16.