Laura Torné van de school van CA Llebeig, won een bronzen medaille in Valencia

Februari 20 van 2013 - 00: 00

Laura Torne

De javiense-atleet, Laura Torne, vertegenwoordiger van de Atletiekschool van de Club Llebeig Xàbia, won een bronzen medaille in de 1.000-meters. De race die werd gehouden op het Lluís Puig-velodroom in Valencia, behoorde tot het regionale indoorkampioenschap.

Vanaf de eerste momenten van de race had Laura een sterke worsteling om in de voorste posities van de race te zijn. In dat gevecht waren de klassieke ellebogen aanwezig bij de atleten die moeite hebben om goede posities te krijgen.

De race had een hoog tempo en vooral was het erg gecompliceerd vanwege de gelijkheid die duidelijk was bij de deelnemers. Laura had er een geweldig gedrag tijdens. De Javea, kruiste de finishlijn op de derde positie. Zijn merk was 3-minuten en 22 seconden, op deze manier bereikt, zijn beste record in vier seconden te verlagen.

CA Llebeig was ook vertegenwoordigd in de 2.000-metertest van Vanessa Llobell, die een goede prestatie leverde, hoewel ze deze keer niet op het podium kon komen. Vanessa bekleedt de vierde plaats, deze atleet had niet haar beste dag. Tijdens de opwarming voor de test vertelde hij zijn coach al dat zijn benen niet goed aanvoelden. Dit werd later tijdens de race gezien dat waar was. Hij leed aan spierproblemen in de tweeling.

De rest van de Llebeig-deelnemers waren, in dezelfde test, María Colomer die de negende plaats innam en María Espinós die de 18º-positie betrad. Het beste voor hen was hun debuut in een overdekte baanfaciliteiten met die van Lluís Puig.

Al deze atleten werden altijd gesteund door een groot aantal familie en vrienden die naar Valencia reisden om hen zoveel mogelijk liefde en aanmoediging te geven.