Het echtpaar Javier Serer en José Bas, winnaars in het 'V Circuit Beach Tennis' in Xàbia

Augustus 07 van 2018 - 07: 24

Het paar gevormd door Javier Serer en José Bas was, in de federatieve categorie, de grote winnaar van de V Circuit Beach Tennis dat had als scenario het Arenal strand van Xàbia en dat telde bij 38 geregistreerde koppels.

Net als in eerdere edities registreerde het strand een geweldige openbare sfeer die in de laatste wedstrijden in de show maximaal werd opgeleverd. Ze genoten van zeer gevochten en briljante punten en ze joegen niet of applauseerden naar de spelers toe.

De finale was erg zelfs, hoewel de favorieten voldeed aan de verwachtingen en Serer en Bas kregen sloeg Richard Bourhis koppelen en Nacho Sancho door 6 / 1, 4 / 6 en 6 / 2.

De eerste mouw had nauwelijks kleur gezien de grote dominantie van Serer en Bas. In de tweede verlaagden ze hun ritme van het spel en lieten hun rivalen, in een overmatig vertrouwen, opnieuw het spel betreden door de set te winnen. In de definitieve manga, opnieuw, liet de hegemonie van Serer en Bas hen toe om comfortabel de reeks toe te voegen die hen de overwinning gaf.

Gelijkheid in de rest van de finale

Bij de vrouwen werden gefederaliseerd, Natalia Lopez en Maryam Shams tegen spelers van Elche, Patricia Flores en 3-6 Maite Ortuño, 6-4 en 7-5 opgelegd. Op het einde, nogmaals, was de emotie aanwezig is, zoals ze begon te domineren ilicitanas een goede eerste set.

In de andere twee gevallen, hoewel de wedstrijd erg vlak was, vielen de belangrijkste punten van de clash op de kant van het koppel Lopez-Shams, dat de titel van kampioen zeer eerlijk nam.

In de eerste categorie amateur-reuen werd het duo gevormd door Roberto Soria en Alex Rodriguez uitgeroepen tot winnaar. Terwijl in de tweede categorie heren, nam de titel van kampioenen, Nacho en Alvaro Clemares, in een strak spel tegen Dani Ortiz en Joan Ortiz.

In de amateur vrouwelijke categorie, de kampioenen waren Natalia Gila en Carolina Caballero, na het verslaan van Tere Guillén en Silvia Fernández.

Tot slot, in de Mixed-categorie, wonnen Natalia López en Javi Serer in een geweldige wedstrijd tegen Maryam Shams en Richard Bourhis. Het was een van de mooiste finales die werden gespeeld.