Het tekort aan troepen in de CH Xàbia verhinderde een overwinning van Rojales (24-24)

Februari 26 van 2019 - 01: 15

De sleutel die het Club Handbol Xàbia bracht geen triomf van het veld van CB Rojales was dat hij met de juiste mensen reisde om het spel te spelen. Zeven spelers die in de loop van de minuten de vermoeidheid beschuldigden en hun kansen op de overwinning verloren.

Een wedstrijd die ook werd gekenmerkt door de vroege ochtend die moest plaatsvinden om naar deze stad Vega Baja te gaan, over 150 kilometers van Xàbia om de tweede wedstrijd van de Beker te spelen.

De lokale bevolking ontdekte al snel dat hun rivaal geen veranderingen had om hun spelers te kunnen laten rusten. Dit leidde tot een veel grotere dieptebank en drukte een hoog tempo af. De verdediging xabiera, met goede coördinatie gedurende de eerste helft, slaagde erin om de lokale aanvallen te stoppen. Het grotere fysieke van de spelers van de Rojales gaf meer verdienste aan de bezoekende verdediging en bleef aan de rest over met twee achtergestelde doelen (11-9).

De tweede helft begon met geweldige zetten en scoren door de bezoekende spelers die een beurt in de score namen door vooruit te komen op het scorebord met een inkomen van twee doelpunten (14-16).

Deze intensiteit in het spel leidde tot talloze verdedigingsslagen die tijdens het spel tot veel fouten leidden, meer dan 15. Met het verstrijken van de minuten eiste de grote inspanning van de bezoekers zijn tol en de Rojales vonden langzaam een ​​opening om de verdediging te doordringen.

Aan het einde van de reguliere speeltijd gaf het scorebord een gelijkspel aan 24 dat veel verdienste heeft voor de spelers van de Club Handbol Xàbia, dat met een groter aantal troepen zou zijn doorgegaan die de overwinning zeker zouden hebben gebracht.