Dag van nederlagen voor de teams van Club Handbol Xàbia

November 21 van 2018 - 17: 45

De laatste dag gespeeld door de verschillende teams van de Club Handbol Xàbia Het was jammer, want niemand won de overwinning.

In de jeugdcategorie, de meisjes die hij runt Pep Iron cayerón in de regionale derby tegen BM Benidorm met 30 tegen 26. Deze clash speelde in het paviljoen "L'Illa" in de hoofdstad van de Marina Baixa was zeer vlak, vooral in de eerste helft. De xabieras beheersten het spel en de score tegen een tegenstander die met een achterstand van twee doelpunten tot rust kwam, (12-14)

In de tweede helft hadden die van Iron een meer succesvolle rivaal in de verdediging, hoewel dit werd gesteund door de kleine diepte van de bank die de bezoekers hadden. Het niet kunnen maken van spelerrotaties heeft zijn tol geëist en ze konden het ritme van de BM Benidorm niet uitstaan ​​voordat ze via 30 naar 26 vielen.

Agustinos was te veel rivaal voor de cadet van CH Xàbia

In de categorie mannelijke cadetten maakte de Agustinos-cd heel duidelijk dat het een zeer hoog potentieel heeft en dit werd aangetoond door de triomf die de Xabians bereikten via 40 naar 23.

In de eerste helft doorstonden de jongens onder leiding van Victor Malvar de man, vooral met goed verdedigend werk. Hij wist hoe hij de aanval van het team van Alicante moest stoppen, hoewel hij een ernstig tekort had in de aanval. Dit is gunstig omdat de rest is bereikt met een score van 16 tot 13.

De grote inspanningen die tijdens de eerste keer werden geleverd, raakten fysiek de kinderen van de Club Handbol Xàbia, die niet konden reageren en zagen hoe beetje bij beetje de verschillen in de score werden verlengd. Aan het einde van de wedstrijd maakte de marker duidelijk welk team beter was.

De cadetten hadden een slechte dag in de verdediging tegen CB Santa Pola

De jonge cadettenspelers van Club Handbol Xàbia reisden met groot enthousiasme naar het circuit van CB Santa Pola, hoewel ze nadien een slechte dag hadden en ze vielen met 36 naar 23.

De set van Xàbia onder leiding van Diego Fabián Silveiro werd gevonden met een zeer rotsachtige tegenstander die perfect verdedigend werkte en beetje bij beetje de verschillen opmerkte, voor een Xabia die veel problemen had om de rivaliserende verdediging te lezen. Voor de rest was het gearriveerd met het feest praktisch veroordeeld (18-11).

In de tweede helft veranderde er niets, de bezoekers bleven fouten maken in de vorm van omzet die eindigde met lokale doelpunten op de counteraanval. Aan het einde 36 tot 23 voor een CB Santa Pola die duidelijk superieur was aan Club Handbol Xàbia.

In deze zelfde confrontatie van infantiele categorie was de overwinning voor de CB Santa Pola door 37 naar 7, in een andere duidelijke demonstratie van de superioriteit van het Santapolero-team over de Xabiero.