Zoek

Aciaga-dag voor de jeugdteams van de CB Joventut Xàbia

November 03 van 2017 - 06: 45

Het was geen goede week voor de verschillende CB-groeveteams Joventut Xàbia omdat ze geen overwinning behaalden.

Gemengde Alevín

Het geheel van CB Joventut Xàbia viel tijdens zijn bezoek aan het circuit van CB Teulada door 47 aan 6 in een ongelijke wedstrijd. De lokale bevolking, met mensen van 2º jaar in hun rangen, superieur fysiek, voor een kleinere en zwakkere rivaal.

De jongens getraind door Toni Díaz Ze verloren nooit hun gezicht voor de wedstrijd en deden alleen het enige wat hun coach vroeg: speel en speel zonder naar het scorebord te kijken en plezier te hebben. Vanaf het allereerste moment was CB Teulada een tegenstander van een bezoekende ploeg die vast kwam te zitten met de verdediging voorbereid door het andere team, vanwege het verschil, zowel fysiek als tactisch tussen beide teams.

In de tweede helft verlaagden de locals hun tempo een beetje en dit liet het groen en geel toe om meer dingen te doen tijdens het spel. Veel aanmoediging voor dit jonge team dat veel ruimte heeft voor verbetering.

Baby Mixed

Dit team dat draait Miriam Monfort viel in de Het paviljoen van Miguel Buigues voor de CB Altea door 29 naar 41. In het pand viel het meer op dan de kleine diepte van de bank toen hij geconfronteerd werd met de clash met 8-spelers. De gelijkheid werd gehandhaafd tijdens het eerste kwartaal, nadat het gebrek aan succes op vrije worpen zijn tol eiste.

In het derde kwartaal maakten de meerdere omzet van de lokale kant het gemakkelijk voor de bezoekers om te ontsnappen op het scorebord. De pauze werd bereikt met een nadeel voor de Xabout Xabum Xabum, 9 naar 17.

Na de terugkeer op het spoor, veroordeelde de blunder in de aanval de Monfort, die ondanks het reageren in de daaropvolgende kwartalen uiteindelijk een nederlaag toevoegde. Dit team zal zeker met het volledige team goede basketbalspellen aanbieden.

Vrouwelijke Cadet

Slecht debuut van meisjes die trainen Oscar Butler bij verlies van CB Almussafes door 62 aan 22. De xabieras hebben geen manier gevonden om de harde verdediging van Valencia te boven te komen. Het hoge tempo van spelen opgelegd door de lokale bevolking stelde hen in staat een gat in het scorebord te openen. In rust kwam 56 met een marker bij 18.

Weinig dingen veranderd na de terugkeer naar de baan, de scheidsrechters sloten de minuten om de CB Almussafes in het vijfde kwartaal een voordeel van 40-punten te bezorgen. Hierna en zonder zenuwen was toen de xabieras hun beste minuten speelden.

Junior Man

Het team onder leiding van Jacobo Usagre had geen goede dag en verloor in het Miguel Buigues-paviljoen via 42 naar 59 tegen CB Joventut Alcoy. De lokale bevolking had een goede start om een ​​4 12-8 puntvoordeel te behalen, maar vanaf dat moment kwamen ze onverklaarbaar naar beneden. Ze verloren de eerste set door 12-16.

De druk van de bezoekers in de opkomst van de lokale bal was de sleutel. De groenteboeren verloren veel ballen die in eenvoudige manden terechtkwamen voor bezoekers die een gat in het scorebord openden. Voor de rest was het gearriveerd met een score van 18 naar 30.

In de tweede helft werd het vertrek van de bal verbeterd maar de fouten volgden bij het scoren. Dit verminderde het moreel van de Xabieros, terwijl hun rivaal op het scorebord bleef.

In het laatste kwart van de game schakelde de lokale bevolking over naar een zone verdediging en dit stopte de bezoekaanval. De problemen gingen door in een aanval waarbij het veel kostte om te scoren tegen een rivaal die het resultaat beheerste en de tijd nam om een ​​comfortabele overwinning te behalen.