Zoek

Ignacio Cardona was de beste in de 'Broadgate Tower London'

November 27 van 2018 - 06: 59

De ervaren atleet xabiero, Ignacio Cardona, opnieuw glimlachte, niet voor niets, was de winnaar van de voorlaatste race van het Circuit Verticale wereldcircuit, gehouden in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk.

Cardona bracht tijd 4.02 35 naar de verdiepingen waar de roos in totaal 877 treden beklimmen. Hij liep voor op de plaatselijke atleet, de Engelsman, Mark Howard, die vijf seconden meer gebruikte dan de Xabiero. De derde plaats ging naar de Japanners, Takaki Koyama, met een tijd van 4.14.

Markeer de geweldige rol die je vriend en partner spelen, Toni Soler, veel minder gewend aan dit soort races. Soler eindigde de test op de vierde plaats met een 4.18-record, hij had het podium slechts vier seconden.

Een andere vertegenwoordiger van de regio, Laurece Rastell, vergezelde deze twee atleten en ze nam deel aan de damescategorie. Atleet van de Athletics Club Balearia Diànium eindigde op de elfde positie van de generaal met een tijd van 6.3 in de categorie elite.

Allemaal keerden ze terug van hun avontuur in Londen met een ervaring die ze als zeer positief beschouwden. Nu zal je volgende afspraak de achtste en laatste race van de wedstrijd betwisten Circuit Circuit Wereld Circuit, die in Hong Kong zal plaatsvinden.