Guerrero scoort het winnende doelpunt in moeilijke wedstrijd (1-0)

November 09 van 2020 - 10: 48

Moeilijk spel gespeeld dit weekend op de Camp Municipal d'esports del CD Jávea. De rojiblancos pakten de zege op UD Portuarios met een doelpunt van Guerrero dat een penalty kreeg in het tegenovergestelde doel.

De game, die de eerste was zonder publiek vanwege nieuwe beperkingen vanwege de COVID-19-situatie, werd ook gekenmerkt door de gecompliceerde arbitrage waarin ze werden gesignaleerd en geannuleerd uit games die dat niet waren.

Zowel de lokale bevolking als de bezoekers kregen meerdere scoringskansen, maar de bal kwam niet in het net. De 1-0 kwam minuten voordat de rust werd gefloten. Guerrero lanceerde de penalty die de doelman van het Gandian-team hem had gegeven, onder de stokken.

Toen de tweede helft arriveerde, onderging het scorebord geen wijzigingen. De spelers van beide teams hadden geen scoremogelijkheden, dus de drie punten gingen naar het CD Jávea-team.