Grote triomf van de jeugd van de Club Hanbol Xàbia-Altea op het circuit van CB Elche (22-26)

November 28 van 2018 - 12: 02

Grote triomf werd verkregen door de meisjes van het jeugdteam van de Club Handbol Xàbia-Altea op het circuit van het Carrús-paviljoen in Elche, waar ze CB Elche 'B' 22-26 versloegen.

De spelers die trainen Pep Iron Ze hebben hun beste game van het seizoen tot nu toe neergezet. Met een geweldig defensief werk, met het 5-1-systeem, slaagden ze erin het aanvallende spel van hun tegenstander te stoppen. Ze hebben een buitengewone prestatie geleverd waardoor ze vanaf het begin van het spel het initiatief namen in het spel en op het scorebord.

In de aanval kant, was geen neerslag, circuleert de bal van begin tot eind is aangevraagd, en bij een aanval het paar verworven superioriteit, geef de bal in goed geselecteerde afgifte. Deze vorm van aanval verdediging belemmerd veel door de lokale bevolking die niet in staat om het probleem op te lossen waren. Break, de score was al duidelijk voor de bezoekers van 13 16.

Grote bijdrage van de cadetten Aila en Carla

In de tweede helft bleef de wedstrijd gedomineerd door Pep Iron, die intensief bleef verdedigen. In de aanval werden geen fouten gemaakt, waren er nauwelijks omzet en met een grote effectiviteit van de lancering slaagden ze erin om het inkomen behaald gedurende het eerste half uur te behouden.

Een duidelijke overwinning omdat voorspeld werd dat een moeilijker te winnen spel, aangezien het thuiswedstrijd een enkel doel had gewonnen. De overtuiging en het geweldige werk hebben een eenvoudiger triomf mogelijk gemaakt.

Het hele team speelde op een zeer hoog niveau, maar onder meer de bijdrage van de twee Aila en Carla cadetten die met de jeugd in dit spel debuteerde, de verschaffing van zeer positieve dingen die hielp de 22-26 end.

Versla de kinderen voor Salesians Elche

De kinderen vielen door 17 naar 23 bij de Salesians Elche in de wedstrijd die ze speelden in het Gata de Gorgos-paviljoen.

Ondanks de nederlaag moet dit betekenen dat ze op een geweldig niveau speelden tegen een veel meer ervaren rivaal en met een veel grotere bench-diepte. De xabieras gaven het gezicht te allen tijde in aanval met zeer duidelijke ideeën. Ze hielden de gelijkheid tot de laatste minuten van de eerste helft, waarin de ilicitanas op het scorebord terechtkwamen. In rust kwam 10 bij 17.

In het tweede deel, de xabieras gespeeld met een plattere verdediging, die een beetje meer aanvallend spel van de bezoekers ingewikkeld, en bleef goed offensief situaties met geduld te zoeken, krijgt een rol in de tweede helft van 7 om 6 , waardoor de uitslag in 17-23.

Ondanks de nederlaag was er een verandering in het lokale spel, iets dat ons doet anticiperen op enkele vreugden van hier tot het einde van het seizoen, zelfs als ze in autonomie spelen.