Zoek

Goleada van CD Jávea tegen CD Llosa (4-1)

Februari 17 van 2020 - 06: 41

Jávea stond tegenover de colista van de groep, Llosa, in een ochtendwedstrijd die eindigde in een lokale overwinning met 4-1, maar die kleine fans bij elkaar bracht. De wedstrijd begon goed voor de lokale bevolking, die al snel de score opende in een doelpunt van Ayoze met het linkerbeen. De rojiblancos probeerde de bal in het midden van het veld te spelen zonder schittering maar met duidelijke scoringskansen om te kunnen rusten met verschillende voordeelpunten.

Renzo had de tweede in een schot vanuit het kleine gebied dat een verdediger het doel vermeed. In een spel links goed gevlochten, raakte een centrum van Aldo, aan de voet van Alvaro Bernáldez, de lokale aanvaller niet en stuurde de bal naar buiten.

De eerste grote gelegenheid van de bezoekers kwam in het midden van deze eerste keer in een centrum dat Juanjo met zijn hoofd afrondde en de bal tegen de lat sloeg. De minuten verstreken en in een spel rechts tussen Renzo en Ayoze ging de zijkant naar de hoeklijn en legde de bal aan de voeten van Álvaro Bernáldez, die de tweede van het pand scoorde.

Renzo die erg actief was in dit eerste deel gooide vanaf de rand van het gebied en zijn schot ging af, toen hij al in een ongelukkig stuk de pauze bereikte, klopte Aldo op zijn eigen deur.

Het tweede deel begon met het aandringen van de lokale bevolking. De eerste was Guerrero maar zijn schot werd gered door een verdediging. De bezoekers konden het spel in een klaring van Edu binden, dat een bezoekende aanvaller de bal in het zijnet gooide; Het was de laatste gelegenheid van de bezoekers.

Barn-spelers knijpen en Guerrero was degene die het doel dichtbij had, maar zijn schot ging hoog. Ook Cristian kon na een hoekschop de wedstrijd veroordelen, maar zijn schot werd goed beantwoord door doelman Carlos. Zo vaak kwamen de locals aan dat Guerrero in een persoonlijk spel de 74-3 op het scorebord plaatste, tien minuten later kon Guerrero zelf verdubbelen, maar de afwijzing van de doelman was aan de voeten van Álvaro López, die door laag, versloeg hij de bezoekende doelman, het was de 1-4 die blijkbaar recht deed op het veld.

Opstellingen

CDJAVEA: Edu, Ayoze, Aldo, Cristian, Paco (Paco, 86 ') Álvaro López, Ferrán Molina, Pau Soliveres, Renzo (César, 58'), Álvaro Bernáldez (Marcos, 81 ') en Guerrero.

BEWOLKTE CD: Carlos, Nacho, Tomás (Zeus, 78 ') Andoni (Eusebio, 65'), Juanjo, Andreu, José Sanchís, Muñoz. Alex, Claudio (Vidal, 58 ') en Alberto.

Goles. 1-0, minuut 5, Ayoze. 2-0, minuut 35, Álvaro Bernáldez. 2-1. Minuut 45, Aldo alleen
deur. 3-1, minuut 74, Guerrero. 4-1, minuut 85, Álvaro López.

SCHEIDSRECHTERS: Alba Félix Egea, Daniel Romero en Alberto Sánchez. De collegiale verbonden aan de delegatie van Benidorm vermaande bezoekers, José Sanchís, Claudio en Alberto.