CD Montgó Xàbia-turners behalen eerste plaatsen in het autonome kampioenschap

Mei 25 van 2022 - 10: 17

Afgelopen weekend werden in Valencia de Regionale Kampioenschappen Artistieke Gymnastiek en de Regionale Kampioenschappen Acrobatische Gymnastiek gehouden, zowel bij de heren als bij de dames.

De wedstrijd vond plaats in de Poliesportiu Cabanyal. Op de dag van zaterdag 21 mei is de Kampioenschap Artistieke Gymnastiek Dames, waarin de meisjes van de CD Montgo Xàbia behaalt fantastische resultaten.

Base 1: Lilly Amat werd 3e op de vloer.

Base 2: Paula en María kregen de titel van regionaal kampioen. Paula behaalde de 2e plaats in parallelle staven, 1e in balk en 2e in vloer. María, 1e in parallelle staven en 2e in sprong.

Base 3: Valeria, Resa en Ruby namen deel, de laatste was degene die de regionale titel behaalde met een 3e plaats in balk en 3e in parallelle staven.

Base 4: Liliana, Lola en Estrella deden mee. Liliana werd 3e in de sprong, Lola 1e parallel en behaalde de 3e regionale positie. Estrella werd 2e in sprong 2, dus won ze de regionale runner-up medaille.

En Olympische manier, Laia werd 3e in de sprong en 2e in de vloer.

Wat betreft Kampioenschap Artistieke Gymnastiek Heren en Kampioenschap Acrobatische Gymnastiek die plaatsvond op zondag 22 mei, behaalden de gymnasten van CD Montgó Xàbia ook prachtige resultaten, namelijk de classificatie:

Base 2: Joan Buigues, 3e in parallelle staven, 3e in ringen, 3e in champignon, 1e in sprong, 1e op de grond, 2e algemeen. Felix Gil werd 1e in champignon. Jordi Mata behaalde de 1e plaats op ringen, 1e op balk en 3e algemeen.

Base 3: David Huerta werd 2e in paddenstoelen, 1e op pole en 2e algemeen.

Base 4: Joan Rojas; 1e in ringen, 2e in parallelle staven, sprong en sprong, 3e in vloer en bar en 2e in algemeen.

Base 6: Levi Planelles, 1e op vloer en 1e algemeen.

Olympische weg 2: Eloy Jong werd 1e op vloer, 1e op balk en 2e op sprong. Hugo Martin: 2e in Pommel, 2e in Parallels, 3e in Bar and Rings en 3e algemeen. Javi Soler werd 1e in Pommel Horse, 2e in Bar and Rings, 3e in Vault, Parallel Bars en Floor, en staat 2e algemeen.

Olympische weg 7: Adrian Larrosa wint goud in ringen, zilver in grond, hengstveulen, parallelle staven, bar en sprong en staat tweede in het algemeen klassement.