Zoek

Spectaculaire overwinning van Joventut Xàbia Benjamín tegen CB. Pedreguer (42-40)

Januari 16 van 2014 - 00: 00

Spectaculaire game met de jongste van de Joventut Xàbia, voor de CB. Pedreguer die werd verslagen in het Municipal Pavilion Miguel Buigues van Jávea, door 42-40, waarmee hij de meest bevochten overwinning van het jaar behaalde.

Aan het begin van de wedstrijd kwamen de spelers van Joventut Xábia er een beetje clueless uit, vooral in de verdediging, een situatie die werd uitgebuit door de CB. Pedreguer, waarmee ze een klein beetje op het scorebord konden komen met een gedeeltelijke 2-10.

In het tweede en derde kwartaal kwamen ze echter meer vastberaden uit en met een briljante prestatie in verdediging en perfecte tegenaanvallen slaagden ze erin de score 18-19 te evenaren, waarbij alles nog moest worden besloten in de tweede helft van de wedstrijd.

Het begin van het tweede deel had vergelijkbare acties aan het begin van het spel, en de CB. Pedreguer slaagde erin om weer op het scorebord te komen en bereikte zijn beste verschil op het scorebord met een 20-31. Maar in de laatste minuten van het kwartaal hebben de javienses de score verlaagd naar een 22-31.

En opnieuw haalden de kleintjes van de club hun maximale potentieel om terug in het spel te komen en te vechten voor de overwinning. En ze deden het, met een goede teamgame konden ze terug in het spel komen en het laatste kwartaal bereiken met een score van 32-33.

Het laatste kwartaal was het meest opwindende en zelfs van alles. Beide teams vochten voor elke basket en voor elk punt was er gedurende het kwartaal een uitwisseling van manden. In afwezigheid van een minuut met een gelijkspel op 40, herstelden de zwart-groene spelers met een goede verdediging de bal en slaagden erin om de 42-40 te scoren die een overwinning verdiende. Met de weinige resterende seconden van de CB. Pedreguer kon weinig doen en eindigde de wedstrijd met een zeer goed bevochten 42-40-score.