Joventut Xábia junior versloeg CB in een grote schok. Zweeds (65-41

31 oktober 2013 - 00: 00

Geweldige game gespeeld door jongeren getraind door Oscar Butler, die comfortabel het geheel versloeg CB. ZweedsDoor 65 een 41.

De wedstrijd begon heel gelijk, sinds de Joventut Xábia vergaf meerdere vermeldingen voor een velddoelpunt die open gat vanaf het begin zou zijn. Het spel leek gedomineerd door de lokale bevolking, maar zijn gebrek aan succes kunnen bezoekers met gedeeltelijke 4 3-11 minuten arriveerde aan het einde van het eerste kwartaal met een lichte voorsprong van 13-16.

Vanaf dit moment was er een monoloog van de jongens van Oscar Butler, vooral in de verdediging, geleid door een incommensurable Adrian, dat reed de hele set Sueca, ballen herstellen en drielobbig scoren. Het deel van 21-6 maakte het duidelijk de superioriteit van de Javea, die in de pauze kwam met een voordeel van 34-22.

Na het passeren van de kleedkamer, bewoners zetten hun grote defensieve prestatie, en al snel in geslaagd om de verschillen in de marker rond de 20 punten te stabiliseren. De gedeeltelijke 16-9 in deze kamer toegestaan ​​Joventut bereikt de laatste periode met een comfortabele marge van 50-31.

In het laatste kwartaal javienses bleven ze tot het uiterste zonder ontspannen te verdedigen, en slaagde erin om de kloof tot 24 punten van het uiteindelijke resultaat te verbreden, wat resulteert in 65-41 voor de lokale bevolking, die een klap op de tafel in deze wedstrijd te geven, duidelijk te maken dat dit jaar kan een geweldig jaar met de in deze wedstrijd inspanning.

Van de kant van de Joventut Xábia gespeeld en scoorde: Dani (6), Alex, David (3), Juanma (8), Alvaro Adrian (17), Campillo (24), Adil, Krish (3), Marc en Andrew (4).