basketbal - Sport

Joventut Xàbia Junior behaalt zijn derde plaats met zijn overwinning op CB. Xeraco (53-78)

April 10 van 2014 - 00: 00

Goede wedstrijd gespeeld door de jonge mensen getraind door Oscar Butler, die daarentegen hun 17e overwinning behaalden in dit spectaculaire seizoen, en Xeraco versloeg met 53 tot 78 ..

Vanaf het begin van de bijeenkomst waren de Javiërs duidelijk dat een groot deel van hun overwinningsopties goed doorkwam om zich te verdedigen. Ze pasten zich heel goed aan en slaagden er niet in om op het scorebord te gaan vanwege de willekeurigheid van arbitrage. Aan het einde van het eerste kwartaal arriveerde 11 bij 17.

In het tweede kwartaal verhoogde de bezoekende verdediging de intensiteit en stopte de lokale aanval. Hierdoor kon hij zijn voordeel vergroten en de pauze bereiken met 13-punten omhoog (20-33).

De terugkeer naar de rechtbank bood een meer ontspannen spel in de set van Xàbia. De lokale spelers vonden betere penetratiemethoden en wisten het gedeeltelijke van twee punten te winnen, 20 naar 18.

De laatste tien minuten van het spel hadden ze twee delen. In het begin veroorzaakte de ontspanning van de bezoekers dat de CB. Xeraco sneed de verschillen. Het was ingesteld op vijf punten (46-51). De coach Javiense moest om een ​​time-out vragen om de ideeën van zijn spelers te verduidelijken.

Vanaf dat moment keerde Joventut Xàbia opnieuw terug naar een hoog tempo waarin de lokale bevolking zich ontwikkelde. Een gedeeltelijke van 7 tot 28 plaatste dingen op hun plaats. Aan het einde van de wedstrijd kwam het met een 53 tot 78.

Met nog twee wedstrijden te gaan tot het einde van de comxicotetie, gaat het team op de derde plaats door in het klassement met een saldo van 17-3, verbonden met de CB. Altea wacht op een fout van zijn kant waardoor de jongens van Oscar Butler de promotiefase kunnen spelen.

Aanstaande zaterdag speelt 12 op 16 uur zijn laatste thuiswedstrijd tegen CB. Ondara.

Deze pagina is een geoptimaliseerde versie voor mobiele apparaten. Zie originele versie.