Het Joventut Xàbia-mannelijk kind is van het nummer naar de CB gewist. Altea (13-79)

April 16 van 2014 - 10: 59

De set Joventut Xàbia mannelijk kind gewist van het nummer naar de CB. Altea die 13 versloeg naar 79. Op deze manier besluit het groenzwarte team als leider de tweede fase van groepen van initiatie tot performance, waardoor een plaats wordt bereikt voor de play-offs van promotie.

Het begin van de wedstrijd werd gekenmerkt door de lage aanvalscapaciteit van het lokale team dat er niet in slaagde een mand te maken in de hele periode. Al het tegenovergestelde is dat bezoekers die zich niet hebben ontspannen en de kamer hebben voltooid met een gedeeltelijke 0 naar 16.

Weinig dingen veranderden in het tweede kwartaal, de javienses lokten met hun defensieve intensiteit continue omzet uit naar het lokale team. Deze omstandigheid zorgde ervoor dat eenvoudige manden werden opgeschreven en bij de rest aankwamen met de partij die volledig was veroordeeld, 5 tot 33.

Na de pauze zette de javiensesigaó zich op hetzelfde niveau en ondanks het feit dat trainer J. Guillermo Pedròs na de pauze nog maar de helft op het spoor kwam. Stukje bij beetje namen de verschillen toe en eindigde het derde kwartaal met een score van 11 naar 54.

In het laatste kwart had Joventut Xàbia vanaf het begin een vastberaden wedstrijd en aanvallend bleef het team ingeplugd met een geweldige scoreloop die duurde tot het einde van de wedstrijd dat werd bereikt met een eindscore van 13-79.

Xàbia door de Joventut gespeeld en scoorde: J. Antonio (5), Guillem (8), Victor R. (12), Juan Luis (14), Fernando (8), Alejandro M. (6), Carlos M. ( 6), Álvaro G. (10), Alejandro Ll., Joan (10).