Jávea verslaat Dénia in spannende wedstrijd (3-1)

April 06 van 2021 - 08: 56

El CD Jávea en de CD Denia Ze speelden een heel opwindend spel op het gemeentelijk veld van Xàbia, dat eindigde
met lokale overwinning waardoor het scorebord op 3 doelpunten staat op 1.

De lokale bevolking domineerde in de eerste helft, zij hadden de meeste kansen al verloren de bezoekers de wedstrijd niet uit het oog. Na een paar minuten in de wedstrijd had Guerrero de beste kans op een vaseline die over de lat ging. Guerrero zelf was degene die de score opende, in de 27e minuut, in een verwarrend spel binnen het gebied; met rechts zette hij de 1-0.

Beide teams kregen kansen in twee schoten van Javi en Panucci, maar het tweede lokale doelpunt kwam in de 40e minuut, met een sensationeel spel van Álvaro die de bal dit keer door de ploeg van geweldige Vaseline schoot (2-0). Slechts 4 minuten na het tweede doelpunt, in de 44e minuut, overbrugde Panucci het gat in een Dénia-wedstrijd en zijn overheadschot versloeg lokale doelman Edu, waardoor de score 2-1 voor de rust achterbleef met een lokale overwinning.

In de tweede helft kwam de ploeg van Groguet beter uit op het veld maar miste gevaar. Tot ver in de tweede helft, met name in de 74e minuut, kwam de kans niet voor Jorrín, die hard schoot en Maxi stuurde een hoekschop. Het was Jorrín zelf die de finale 3-1 neerzette op een uitstekende pass van Álvaro en Maxi neerhaalde.

Beide teams vroegen om sancties in beide gebieden, maar de scheidsrechter wees naar geen enkele. Het ongeluk was aan de kant
lokaal met ernstige verwondingen aan Toti en Javi die hen enkele wedstrijden zullen kosten zonder te spelen.

De partij, geleid door Juan José Úbeda Cuadros, vermaande de lokale bevolking Aldo, Obele en bij twee gelegenheden
Juan Soler, die werd weggestuurd in de 90e minuut Voor het bezoekende team waren de waarschuwingen voor Ferran, Panucci, Gonzalo, Carlos Ribes en de coach, Manuel Esteban.