Het Trillebeig-damesteam behaalt de derde plaats in de VII Duatló d'Alzira

November 17 van 2021 - 12: 18

Een groot aantal atleten van de Club Atletisme Llebeig de Xàbia was aanwezig bij de verschillende tests die dit weekend in de gemeenten van de Gemeenschap werden gehouden.

Markeer allereerst de derde plaats behaald door het damesteam in de VII Duatló d'Alzira door teams in de tweede divisie. De meisjes van Xàbia demonstreerden opnieuw het intense comxicotetieve niveau dat ze hebben.

Schoolkampioenschap

Zondag zijn de jongste leden van de club afgereisd naar Sant Joan om het Cross Country Team Championship uit te voeren en zich tegelijkertijd te kwalificeren voor het Spaanse kampioenschap. Ze hadden allemaal zeer goede races.

Voordat de kinderraces begonnen, begon de Cross Popular waaraan vier atleten uit Llebeig deelnamen en in de Top 10 eindigden.

Vicente Soldevila werd 8e algemeen, Madelane Powell werd 4e teef, Mariola Valero werd 5e teef en Bea Sellés 9e teef.

Mitja Marató en 10k Ciutat de Gandia

In de 24 Mitja Marató en 10k Ciutat de Gandia was er ook een grote vertegenwoordiging van xabieros-atleten. Enerzijds bereikte Teresa Caselles Miralles in de test van 10 kilometer de finish met een tijd van 57:38 en werd ze 34 in haar categorie.

Wat betreft de Halve Marathon; Juan José Vallés reed een tijd van 1:27:26, waardoor hij 50 in de categorie achterliet, Cristian Monzo bereikte de finish in 1:37:45 en liet 43 in zijn categorie achter. Jaime Escortell stopte de klok om 1:38:23 en eindigde de race op de 45e positie in de categorie.

Van zijn kant deed Javi Segarra dezelfde tijd als Jaume, 1:38:23, waardoor hij 70 in zijn categorie achterliet. Víctor Caserta bereikte de finish in 1:53:20, 314 in haar categorie en Rosa María Ramos was 26 in haar categorie met een tijd van 2:09:52.

Valencia, San Sebastian en Costa Blanca

In de 15k van Valencia Juan Bautista Tachó nam deel aan de race in 1:13:51 en liet 251 achter in de categorie.

als bewijs van Behobia-San Sebastián, 20 km race, namen deel aan Antonio Morillo die een tijd van 1:35:42 maakte en Francisco Marí die de finish bereikte in 1:43:47.

In de grote race van de Middellandse Zee, de Halve Marathon Costa Blanca, Mª Isabel Ferrer Hij kwam als tweede in zijn categorie over de finish met een tijd van 1:24:39. Aan deze test deden ook mee: José Antonio Cecilia (1:31:41), Jorge Ferrándiz (1:31:41), Manuel Álvarez (1:54:53), Clara Juan (1:57:01), Enrique Miralles (2:03:34), Miguel Vallés Sendín (2:05:35), Blai Ferrer (2:14:26) en Toni Moragues (2:24:40).