CD Jávea verslaat CF Benitatxell in de wedstrijd van het voorseizoen

Augustus 18 van 2021 - 11: 12

Het voorseizoen zet zijn koers voort. De CD Jávea hij speelde gisteren zijn vierde wedstrijd van het voorseizoen. Hij deed het tegen CF Benitatxell die zijn eerste wedstrijd speelde. Het rojiblanco-team, dat een deel van de wedstrijd domineerde, won thuis en scoorde drie doelpunten, 2 van Cabo en 1 van Quintana, hoewel we de prestatie van de keeper van het poblero-team, Juanvi Ortolá, moeten benadrukken, die twee geweldige reddingen maakte in de eerste helft.

Afbeelding: CD Jávea-CF Benitatxell pre-season wedstrijd

Het eerste doelpunt viel een half uur na aanvang van de wedstrijd, het werk van Quintana, waardoor de stand op 1-0 stond voor de rust.

Het tweede deel werd gedomineerd door de talrijke wisselingen van de coaches van elk team, Manuel Esteban en José Luís Bisquert. Cabo was degene die de twee doelpunten maakte in deze seconden en 45 minuten, waardoor de stand op een definitieve 3-0 bleef.