Zoek

CD Jávea verslaat UD Oliva tijdens de laatste rexicotetie voor het seizoen

Augustus 26 van 2019 - 00: 15

In het laatste voorseizoen spel, de CD Jávea versloeg UD Oliva door 3-2, in een wedstrijd gespeeld op de late zaterdagavond. Party vermaakte en speelde tot het einde waarin Oliva altijd zijn gezicht liet zien en de lokale bevolking in ernstige problemen bracht. Juan Carlos Signes kon niet tellen voor deze wedstrijd met mannen als Edu, terughoudend sinds de wedstrijd tegen Alicante, en ook César en Panucci noteerden geen ongemak. Slechts vier spelers waren de 90-minuten: Paco herstelde na de interventie in de neus, Alvarito, Renzo en Ramis.

Het eerste deel was duidelijk van de lokale kant en alleen het gebrek aan doel betekende dat ze niet meer doelen in de kast opriepen, zodra de bezoekers aan het frame van Andrada arriveerden en aan de rand van de pauze in staat zouden zijn om een ​​verre schot van Roger te binden dat ze overwonnen aan Cristian Andrada, had de thuisploeg eerder via Renzo doorgeschoten via een voorzet vanaf de rand van het gebied. Het tweede deel was van een groter lokaal domein, maar het gebrek aan doel en het succes van de bezoekende doelman zorgde ervoor dat de gelijkspel bleef. Ferrán Molina, met een afstandsschot, plaatste de 2-1. De lokale bevolking bleef zoeken naar de derde in een collectief stuk dat Guerrero bijna aan het einde bereikte. De bezoekers haalden de score met een sterk schot van Josete dat Josep niets kon doen.

Opstellingen

doelen: 1-0. 22 minuut. Renzo. 1-1 minuut 45. Roger. 2-1. 69 minuut. Ferrán Molina. 3-1. 85 minuut. Warrior, 3-2. 88 minuut. Josete.

De lokale coach plaatste aanvankelijk Andrada, Ayoze, Paco, Cristian, Aldo, Pau, Ramis, Marcos, Renzo, Alvarito en Rubén. In het tweede deel speelde ook Josep, Mou, Ferrán, Paolo, Guerrero, Roberto en Álvaro.

El arbitrage Het werd uitgevoerd door Martínez, Oller en Esteve.

Voor deze wedstrijd stond Jávea B tegenover Vergel met een lokale overwinning van 3 doelpunten op 1.