Zoek

De CD Jávea kan de Zweedse SD niet verslaan en gaat weg van de promotie (1-1)

08 maart 2020 - 22: 01

El CD Jávea Hij miste nog een dag om dichter bij de promotieposities te komen na het maken van 1 doelpunt tegen Sueca. Ondanks de goede morgen was het een koude wedstrijd. De lokale bevolking vertrok zonder druk en met weinig optredens in het bezoekende doel.

Het was een saaie wedstrijd die begon met een doelpunt dat in de vorige hand naar Pau werd geannuleerd. In de laarzen van César was het eerste doelpunt, maar zijn schot na een vrije trap in het gebied werd afgewezen door de plaatselijke verdediging. Minuten later opende de lokale bevolking de score in een perfecte teller, Guerrero gaf de bal aan César en hij zag Renzo ongemarkeerd dat hij alleen de bal in het net hoefde te duwen.

Aan de andere kant bleef de Zweed vechten tegen elke bal en in een openhartige klap van Hugo reageerde Edu met een geweldige interventie, met 1-0 voor de lokale bevolking kwam tot rust.

Het tweede deel begon met de bezoekers die het spel domineerden en binnen een paar minuten het terrein omsluitend dat niet kon verlaten met de bal gecontroleerd, werden de gebouwen het bezoekende domein geschud en in twee minuten creëerden ze paden in Alvaro's laarzen die hij gooide aangepast aan post aan de buitenkant en Cesar die vanuit het gebied een sterk schot lanceerde dat een hoekschop richting Femenía afbrak.

In de 73e minuut trekt de Zweed de wedstrijd in een hoekschop die Coke gooit en scoort een Olympisch doel tegen een geavanceerde Edu, de reactie van de lokale bevolking was snel, een gemeten centrum van Javi aan de voet van Guerrero, de lokale doelpuntenmaker slaagde er niet in om Femenía te verslaan, tot het einde de wedstrijd een correcalles was, maar zonder gevaar in een van de doelpunten.

Met deze gelijkspel gaat Jávea weg van de promotieposities in afwachting van de resultaten van Carcaixent en Tavernes.

Opstellingen

CDJávea. Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Paco, Ferrán (Ramis, 76 ') César (Aldo, 84'), Pau (Marcos,
76 ') Renzo, Guerrero en Álvaro (Javi, 70').

SDSueca. Femenía, Gayón, Terres (Martínez, 75 ') Coke, Jesús, Fos (Mario, 57') Hugo (Piqueras,
69 ') Ernest, Ángel, Marí en Monleó (Víctor, 45').

doelen. 1-0, minuut 24. Renzo. 1-1, minuut 73, cola.

Scheidsrechter. Jorge Ródenas Martínez, waarschuwde Ayoze en Paco voor de lokale bevolking en Víctor en Ángel voor
de bezoekers Voordat het spel begon, werd een minuut stilte gehouden op een lenteochtend en een zwakke openbare hulp in de gemeente Xàbia.