De CD Jávea ontmoette in Rafelcofer en blijft dromen over promotie van promotie (0-5)

April 14 van 2019 - 13: 48

El CD Jávea Hij vervulde zijn favoriete rol in zijn bezoek aan het veld "La Runa" van Rafelcofer, waar hij het lokale team versloeg door 0 naar 5. Drie waardevolle punten, omdat het rojiblanco-team op paasvakantie kan vertrekken met opties om reclame te promoten, hoewel dit niet van zichzelf afhankelijk is.

In de clash gespeeld in Rafelcofer was er maar één team dat uitkwam voor de overwinning en dit was de bezoeker. De jongens geregisseerd door Juan Carlos Signes kwamen met hun lijnen dicht bij elkaar en vooral met een zeer geavanceerde lijn van druk. Dit leidde ertoe dat het lokale team de bal nauwelijks in zijn bezit hield. Het tempo van de botsing werd vanaf het begin gemarkeerd door de gecombineerde xabiero.

14 waren slechts enkele minuten van spelen toen Fabio Osorio het Marina Alta-team inhaalde na een correcte slag. Dit doel was geweldig voor de formatie van Signes, die met veel meer rust speelde en niet in angst verviel. Ondanks dat de marker een enkele keer niet bewoog, bereikte hij de breuk met de 0 naar 1.

In de tweede helft kwam de Jávea-cd met dezelfde intensiteit als in de eerste helft om angst te voorkomen. Daaraan werd toegevoegd dat de fysieke conditie van zijn tegenstander vele gehele getallen daalde, zodat hij de grillen van de wedstrijd hanteerde.

In de 56-minuut arriveerde 0 bij 2, dit keer was het Lucas Bou die herenigd was met het doel. Dit zorgde ervoor dat het lokale team erg ontroerd was en niet in staat was om het snelle spel van de CD Jávea te stoppen. Vier minuten later zag Fabio Osorio zijn schot binnensluipen in het doel verdedigd door Tito.

0 3 de, werd de partij vrijwel veroordeeld, het team Signes niet te strak was zeer superieur aan een concurrent die niet aan hun aankomsten rivaal te verdedigen.

De trainer xabiero koos ervoor om zijn team op te frissen en degenen die van de bank kwamen, deden het met veel verlangen. De Ayoze-kant werd lid van de scorende partij door de 0 bij 4 te scoren, op de 64-minuut. Het scoreaccount van de wedstrijd sloot het, Michael die de 0 naar 5 scoorde in de 82-minuut. Met deze marker eindigde een wedstrijd waarin er slechts één team, CD Jávea, op het veld stond.

Bij afwezigheid van vier dagen is de situatie in de kopgroep niet veranderd, dat wil zeggen dat de CD Jávea drie punten achterlaat op de derde plaats ingenomen door UD Benigànim.