CA Llebeig was aanwezig en stond op het podium in verschillende wedstrijden

Club Atletisme Llebeig toonde zijn grote potentieel tijdens verschillende tests die afgelopen weekend werden gehouden, en niet alleen in de regio, maar ook in andere gemeenschappen in Spanje en Portugal.

Allereerst namen op zaterdag 11 maart geweldige atleten van de xabiero-club deel aan de XX-editie van 10 km op Ruta Villa de Laredo, waar ze goede resultaten behaalden:

• Moha Rida bereikte de finish in een tijd van 31:16
  • Vicente Soldevila kwam in 36:56 over de finish
  • Dani Moro deed een tijd van 41:53
  • Antonio Morillo stopte de klok op 49:57

Daarentegen waren er op zondag 12 maart twee wedstrijden. De eerste nam de atleten van Llebeig mee naar de Halve Marathon van Lissabon, waar ze aanwezig waren:

• Juan Bolufer legde de 21 km af in 1:44:24
  • Josemi Cholbi kwam over de finish in 1:47:10
  • José María reed een tijd van 2:02:52

De andere test die werd gehouden was de 23e Volta a Peu Gata de Gorgos, waar meer dan 60 leden van de Llebeig Club deelnamen aan deze race van 10 km en waarin twee van de lopers op het podium kwamen:

• Toni Soler Hij reed een tijd van 33:59 als 2e Senior
  • Nasio Cardona kwam over de finish in 34:23 en bezette de 3e plaats in Veterano C