CD Jávea speelt Monte Sión met 'Hat-Trick' van Adrián Salom

10 maart 2019 - 16: 59

Botte overwinning van de CD Jávea voor de berg Sion met Adrián Salom als prominent figuur. Hij was de auteur van drie van de zes doelen en zijn werk op het middenveld was opmerkelijk. Matinal-wedstrijd gespeeld in de gemeente Xàbia met een goede toegang en aanwezigheid van vrouwen die gratis toegang hadden en een plant ontvingen in de week van Vrouwendag. Aan het begin van de bijeenkomst werd een minuut stilte in acht genomen ter nagedachtenis van de CD. Jávea in het decennium van de 80 en 90, José Serrat Pachés.

Begon het spel, de lokale bevolking, had 5 laag, gewond, Ruben en Faye en gesanctioneerd, Ayoze, Cristian en Paco. Ondanks de slachtoffers waren de lokale bevolking veel beter dan het Valenciaanse team, dat veel inspanningen leverde maar al snel hun tekortkomingen zag.

In het eerste deel, in de eerste minuten, kwamen de doelen. De eerste, een centrum van Palau, die achter Salom eindigde verliet het netwerk en de volgende keer dat de tweede kwam op een penalty Salcedo Lucas Bou Adrian Salom nam de leiding van de 2-0.

Tot de rest bleef de overheersing van het pand dat nog twee doelpunten scoorde, maar werden geannuleerd door buitenspel. De bezoekers konden afstanden verkorten, maar het schot van Juli vanuit een hoek werd afgebogen.

De tweede helft begon op dezelfde manier, lokale domein al snel terug tot deur door de bal naar Marcos Palau dit maakt de pas van de dood en Bou Lucas merk in het lege net te zien. De vierde werd voorafgegaan door een uitstekende pass van Lucas Bou naar Salom die de Hattrick. Palau, een speler die geen deur zag in de laatste wedstrijden, had zijn prijs in een schot dat in de paal stortte en zijn volgende schot ging naar het net.

Juan Carlos Signes, de coach, gaf toegang tot de mannen op de bank en de wedstrijd ging op dezelfde manier verder. Mount Zion verkorte afstand in een accurate header van Laurence en de winst werd afgesloten door Favio Osorio in een andere koptekst bij de uitgang van een corner.

Merk op dat geen enkele lokale speler een reprimande kreeg en dat alleen Salcedo, in het spel van de penalty, de enige gele kaart van het spel zag. Trouwens, in dit tweede deel floot de scheidsrechter die een goede prestatie had een duidelijke straf niet naar Lucas Bou toen hij tegenover de doelverdediger stond.

Opstellingen

CD. Jávea: Edu, Marcos, Aldo, Lucas Bou (Favio Osorio, 68 '), Pau (Roberto, 61'), Adrián Salom (Mourad, 74 '), Adrián Ramis, Ferrán Molina (Javi Bas, 58'), Vicente Palau, Paolo en Michael.

CD. Mount Zion: Alex., Abel (Isidro, 65 '), Salcedo, Laurence, Checa, Jaume, Rober, Pablo (Vargas, 45'), Aleixos, Juli (Cristian, 61 ') en Julio Pla.

doelen: 1-0. Minuut 5. Adrián Salom. 2-0. Minuut 25, penalty voor Adrián Salom. 3-0. Minuut 52, Lucas Bou. 4-0. Minuut 57. Adrián Salom. 5-0. Minuut 60. Vicente Palau. 5-1. Minuut 62. Clemence. 6-1. Minuut 87. Favio Osorio

Scheidsrechter: Juan José Ubeda, Jorge Luís Montoro en Christian García. Toonde alleen een gele kaart