Twee opeenvolgende overwinningen van de Cadet del Joventut plaatsen hem tweede in het klassement

Februari 06 van 2013 - 00: 00

Match met enkele wedstrijden voor de teams van de school van Joventut Xàbia, waarin alleen de mannelijke cadet "A" de overwinning behaalde, in dit geval 2, sinds hij wedstrijden speelde op donderdag in Pego en zaterdag in Ondara.
Het andere team dat speelde was de vrouwelijke cadet, die verloor in een zware wedstrijd op het circuit van Benidorm (56-46).

Gemakkelijke overwinning voor spelers getraind door Oscar Butler, in het nummer van Pego (45-75) in zijn eerste spel van de twee die hij speelde.

De wedstrijd startte vanaf de eerste seconde met een overweldigende dominantie van de kant van de Xàbia, die de locals nooit op eenvoudige wijze meters op de baan vooruit kon laten gaan. Het eerste kwartaal eindig ik met 9 naar 25 op het scorebord.

In het tweede kwartaal verscheen de ontspanning in de javienses, die een van de slechtste van het hele seizoen speelde. Pego won de vierde door 14-8 en kwam tot rust met een 23-33.

Na het passeren van de kleedkamer veranderde de houding bij de Joventut-jongens, waardoor de Pegolinos alleen 5-punten behaalden. Het resultaat aan het einde van deze kamer was klinkend, 28-55.

De laatste periode diende om alle spelers javienses disputasen minuten en scoreopties manden alleen won de vierde door 3 punten, 17-20, die te laat in de wedstrijd met een stomp 45-75.

De tweede wedstrijd voor de jongens van Butler was in Ondara, waar ze ook heel duidelijk wonnen (47-74).
Een sterke aanval, een goede bal beweging en een zeer grote individuele verdediging, kon de afstanden op het scorebord duidelijk aumentasen voor Javea, die aan het einde van het eerste kwartaal met een duidelijke 6-20 zijn gunst kwam.

In het tweede kwartaal boden de kinderen de 20 de beste minuten van het hele seizoen. Het lokale team vond geen manier om de bezoekende verdediging te verbreken, die individueel verwisselde met een drukzone 1-3-1. In rust was het resultaat sterk, 13-36.

In het derde kwartaal, de Ondara verhoogde haar niveau van succes, dankzij de defensieve teleurstelling van Xàbia, gedeeltelijke kwartaal was gunstig voor 16-19 bezoekers, en wordt het eindresultaat (29-55).

In het laatste kwart van de wedstrijd wonnen de jongens van Xàbia ook met één punt, 18-19, waardoor het eindresultaat van de wedstrijd overging in een duidelijke 47-74.