Twee doelpunten met een gestopt bal gaven La Nucia CF de overwinning in Xàbia (0-2)

Augustus 05 van 2019 - 00: 48

Na de presentatie van de eerste sjabloon van de CD Jávea De vriendschappelijke wedstrijd tussen de lokale ploeg en La Nucía CF werd gespeeld, die, gecoacht door coach César Ferrando, in de Tweede Klasse 'B' zal zijn.

De botsing, bemiddeld door Alejandro Chaves, met López Cano en de scheidsrechter van Xàbia, Miguel Esteve, die onlangs werd gepromoveerd tot Second Regional en assistent in de categorie Preferred, viel aan de kant van het team van de Marina Baixa dankzij twee gescoorde doelpunten op de bal gestopt al in de tweede helft.

De game benadrukt dat hij werd vermaakt met een team als La Nucía CF, dat dit jaar een praktisch nieuw spelersblok opent. Tijdens zijn bezoek aan het gemeentelijk veld van Xàbia kwam hij met het hele team en enkele spelers van het dochterteam.

Aan de kant van het terrein plaatste Juan Carlos Signes een elf in het eerste gedeelte en na de rest speelden de rest van de spelers.

De wedstrijd begon met veel spelen in het midden van het veld en met weinig aankomsten op de goals. De lokale bevolking had de eerste kans om te scoren in de laarzen van Ramis, waardoor de bal van buiten het gebied tegen de lat viel. De bezoekers strekten zich uit in de laatste minuten van dit eerste deel en hadden twee duidelijke kansen om het goed te krijgen, maar werden geneutraliseerd door Edu, die de minuten die hij speelde sensationeel was. De pauze kwam met de eerste score.

In het tweede deel werd het domein een bezoeker en in een toneelstuk op de rechtervleugel toonde Edu zich opnieuw, en schoot een schot op doel af. Hij bleef aandringen op La Nucía en kreeg de prijs van het doel in een schot van Miquel Solís dat niets de keeper, Josep, die Edu had vervangen, kon doen.

In de laatste minuten, bij de uitgang van een hoek, was het Fernandez die de laatste 0-2 plaatste. De lokale bevolking verstoorde het bezoekgebied nauwelijks en liet hun avant-gardistische mannen vrij zonder hulp.

Opgemerkt wordt dat de xabiera-fans enthousiast zijn over het sportproject dat dit seizoen is voorgesteld. Dit werd weerspiegeld in een stap die in zijn helft een absoluut hoogtepunt presenteerde. Het andere deel van de ontdekte stand had ook een groot aantal volgers die deze bijeenkomst niet wilden missen.

Op de CD Jávea speelden ze in het begin: Edu, Ayoze, Cristian, Paolo, Aldo, Marcos, Alvarito, Ramis, Renzo, Álvaro en Guerrero. In het tweede deel speelden ook Josep, Ferrán, Panucci, Mourad, Javi Bas, Pau, Roberto, César en Alex.