Dubbele overwinning van de Joventut Xábia-cadet op de CB. Ondara

November 27 van 2013 - 00: 02

De dubbele confrontatie in de cadet-categorie tussen Joventut Xàbia en de CB. Ondara eindigde met een overwinning voor de groenteboer. De meisjes wonnen overweldigend voor 82-26. De wedstrijd werd duidelijk gedomineerd door de meisjes die trainden Oscar Butler tegen de onderkant die nauwelijks kon weerstaan. De verschillen aan het einde van de eerste twee kwartalen waren 11-punten omhoog (17-6).

De schok werd in het derde kwartaal veroordeeld met een gedeeltelijke 19 naar 2 in slechts vijf minuten spelen, tot stilstand gekomen met een 46 12.

De javienses weg om te ontspannen ging verder met een sterke verdediging en omdat het feest werd uitgenodigd om minuten te geven, gaven alle spelers het maximum in elke minuut die werd gespeeld. Het verschil bleef toenemen in de twee laatste perioden, waarin een deel van 20-6 werd verkregen om de eindscore te verlaten in een verpletterende 82-26.

Xàbia door de Joventut gespeeld en scoorde: Inés (6), Ana (2), Nuria (4), Laura Caselles (21), Irene (6), Silvia (5), Yasmina (2) María Piles (8), Laura Silva (4), María Ayuso (13) en Emilia (11).

De Joventut Autoescola Xàbia vrouwelijke cadet blijft onhoudbaar

De jongens hadden een strakkere match, maar ze betaalden ook met een overwinning op 47 naar 43. Zo kwam de eerste lichte overwinning voor de jongens van Toni Díaz in de laatste wedstrijd van de eerste ronde in de IR-comxicotetie dit jaar.

Het eerste kwartaal was heel dichtbij, zoals blijkt uit de gedeeltelijke 10-9. Het was in de tweede toen de javienses erin slaagden om de score te doorbreken en het einde van de kamer bereikte met 20 naar 14. Het derde kwartaal liep door dezelfde parameters als de tweede en bracht het gat in de score naar een 30-20 aan het einde van de 30-minutenregeling.

In de laatste tien minuten van de wedstrijd verhoogde Joventut Xàbia zijn voorsprong naar de 17-punten (44-27). Met dit inkomen koos de zwart-groene coach ervoor om minuten te geven aan het minder gebruikelijke en er kwam ontspanning. De CB. Ondara maakte er gebruik van om een ​​3-part toe te voegen aan 16, maar dit was op geen enkel moment de overwinning van de javienses, die werd bereikt door 47 naar 43.

Xàbia door de Joventut gespeeld en scoorde Jose (10), Adrian (8), Ruben (9), Miquel (4), Alejandro (6), Nicholas, Juanlu, Alvaro Simon (10), Victor.