Zoek

Dubbele triomf voor de vrouwen van de Club Handbol Xàbia

November 15 van 2018 - 06: 59

Het vrouwelijke cadett-team van Club Handbol Xábia won door 22 aan 21, aan Hispanitas Petrer in een clash die een finale had die niet geschikt was voor cardiale aanvallen.

Na de twee eerdere nederlagen was het erg belangrijk om deze wedstrijd gespeeld in het Gata de Gorgos paviljoen te winnen. Het begon erg goed voor de xabiera's, die een gemakkelijke handbal speelden op zoek naar duidelijke doelsituaties, ze vertrokken al snel op het scorebord.

Ze namen een comfortabele inkomen van zes doelpunten, maar vermoeidheid was weer belangrijk in de ontwikkeling van de partij en Petrer in geslaagd om de verschillen komt aan het einde van de eerste helft met 13-10 gunstig is voor Xàbia te verminderen.

Het tweede deel begon met een bezoekend team met zeer duidelijke ideeën, en met grote kracht, om zich voor te doen op het scorebord. Deze keer lieten de lokale bewoners hun armen niet zakken en hoewel ze met een zeer korte ploeg, die geen pauzes toestaat, wonnen ze een pijnlijke overwinning.

In de laatste aanval werd de bal verloren door een passieve en in de gelegenheid gesteld om de lokale om een ​​punt te krijgen, maar een goede verdediging veroorzaakte de bezoekende speler, misschien niet een duidelijke optie om te starten winnen Club Handbol Xàbia voor een strakke 22-21.

Claro triomf van het vrouwelijke jeugdteam in El Pinós

De meisjes die hij rent Pep Iron kreeg een comfortabele triomf door CB El Pinós van 6 te verslaan met 38.

Overeenkomen zonder geschiedenis, zoals weerspiegeld in het scorebord, dat van de gelegenheid gebruikmaakte om enkele tests uit te voeren en minuten te geven aan alle spelers. De bezoekers kwamen uit met een zeer intense verdediging die de ombouw van het pand veroorzaakte, en standplaatsen met veel tegenstand, tot rust komen met een 1-18.

Het tweede deel, gevolgd door dezelfde tonica, tot het krijgen van een duidelijke 6-38, vanwege de snelle overgangen van de bezoekers en een zekere defensieve ontspanning.